14 Apr 2019 17:38:30

ACADEMIE

Week-end de succes in Derby!

by FCSB
Week-end de succes in Derby!>

Sfârșitul acestei săptămâni a fost presărat de evenimente la nivelul meciurilor de copii și juniori.

Dacă o mare parte dintre jocurile disputate sub tutela AMFB au fost amânate din cauza condițiilor meteo din București, meciurile disputate la Liga Elitelor, la toate cele trei categorii de vârstă (U15, U17 și U19), au fost veritabile succese pentru FCSB.

FCSB U15, condusă de Ionuț Ilie s-a calificat în faza sferturilor de finală, după ce a încheiat grupa cu 27 de puncte din 30 posibile, ultimul meci fiind o demonstrație de forță, 12-0 împotriva celor de la CSȘ Târgoviște.

FCSB U17 și FCSB U19 au avut parte de Derby-uri în Baza Sportivă FCSB, ambele echipe câștigând fără drept de apel. Tinerii pregătiți de Lucian Mezei și Cristian Teacă au câștigat cu 4-1 împotriva eternilor rivali și păstrează mari șanse de calificare în semifinalele Ligii Elitelor U17. De partea cealaltă, jucătorii lui Corneliu Ionescu au învins la scor de neprezentare liderul Ligii Elitelor U19, Seria Est și au contribuit la detronarea dinamoviștilor.

Pentru ca week-end-ul Derby-urilor să fie complet, FCSB Academy U9 a învins echipa similară a celor de la Dinamo cu 4-2!

Clubul nostru îi felicită pe jucători și antrenori pentru rezultate și le urează mult succes în continuare!

Video

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023