Parteneri oficiali

Nike ofera sportivilor de performanta echipament de cea mai buna calitate, ce ajuta la imbunatatirea performantelor sportive, datorita ultimelor descoperiri tehnologice pe care le inglobeaza.

Brandul Nike a intrat oficial in Romania in anul 1999 prin deschiderea de catre FF Group a primului magazin Nike aflat pe Bd. Magheru. In prezent, reteaua de magazine Nike cuprinde 24 de magazine deschise in intreaga tara. Compania Sport Time este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata autohtona de fashion si sport si detine in acest moment, 53 de magazine monobrand si multibrand, dintre care 24 de magazine exclusive Nike.

 

 

Bigotti ofera intreaga gama de articole de imbracaminte si accesorii pentru barbati, asigurand tinute complete pentru barbatul modern si acoperind toate aspectele de zi cu zi, de la casual la elegant. Desenate si realizate cu grija, creatiile BIGOTTI ofera un look total, masculin, care se adreseaza barbatului modern, stilat, ce pune accentul pe aparitia sa impecabila. In cadrul brandului BIGOTTI se regasesc trei linii principale care pot fi experimentate in fiecare magazin cat si in magazinul online www.bigotti.ro. Colectia BIGOTTI (vestimentatie business, in stil clasic si smart casual). Colectia EGOBIGOTTI (tinute casual).  Colectia ARTIGIANI (tinute clasice, adresate consumatorului sofisticat).

 

 Rio Bucovina este un jucator important pe piata de FMCG din Romania, fiind in topul primilor 3 producatori si distribuitori de apa minerala naturala. Apa minerala naturala Bucovina este apa de zacamant si izvoraste in mod natural din surse situate in zone de tip rezervatie naturala. Apa minerala naturala plata Bucovina are o compozitie chimica echilibrata, cu cea mai mica cantitate de minerale dizolvate (reziduu sec la 180 grade Celsius) dintre toate apele minerale naturale din Romania. Apa minerala naturala carbogazificata Bucovina are un continutul redus de sodiu, gust placut si echilibrat.

FCSB Shop

Echipament FCSB
2023 - 2024

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2023 - 2024