15 Mai 2022 01:37:59

FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

Vis frânt pentru roș-albaștri!

by FCSB
Vis frânt pentru roș-albaștri!>

FCSB a ratat șansa de a trece pe primul loc și de a juca cu trofeul pe masă în ultima etapă de campionat, după ce a remizat, scor 2-2, pe terenul celor de la FC Voluntari.

Astfel, odată cu acest rezultat, roș-albaștrii nu mai depind de propria evoluție și mai au o șansă teoretică de a se lupta pentru campionat, doar în cazul în care CFR Cluj nu o va învinge pe Universitatea Craiova în partida de duminică seară.

FCSB a deschis scorul în minutul 44, prin Andrei Cordea, care a fost servit excelent de Darius Olaru. Din păcate, Adam Nemec a restabilit egalitatea imediat înainte de încheierea primei părți, anulând avantajul roș-albaștrilor. În a doua parte, jucătorii noștri au ratat ocazii importante de a înscrie, prin Olaru și Tănase. Căpitanul roș-albaștrilor s-a revanșat în minutul 71, când a înscris și a ajuns la golul 20 în acest sezon al Ligii 1. Cristian Costin a egalat în minutul 88, în condițiile în care era într-o poziție clară în afara jocului, nesemnalizată de arbitrul asistent și a împiedicat, astfel, echipa noastră să joace cu titlul pe masă în ultimul joc de campionat, care se va disputa duminica viitoare, pe stadionul ”Gloria”, din Buzău.

FCSB le mulțumește suporterilor prezenți pe Arena Națională pentru sprijinul oferit sâmbătă seară, precum și de-a lungul acestui sezon, în care i-au împins de la spate pe jucătorii noștri!

PLAY-OFF

VOLUNTARI - FCSB 2-2

Vis frânt pentru roș-albaștri!
14
Mai
2-2
vs. FC Voluntari
PLAY-OFF

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023