05 Feb 2023 23:21:13

CFR - FCSB 0-1

Victorie superbă la Cluj!

by FCSB
Victorie superbă la Cluj!>

FCSB a obținut trei puncte uriașe pe terenul liderului CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa 24 a Ligii 1, grație reușitei lui Malcom Edjouma, din minutul 88. Mijlocașul francez l-a executat pe Scuffet după o acțiune superbă pe care a creat-o alături de Octavian Popescu.

Meciul de la Cluj, care s-a disputat în condiții meteorologice dificile, a fost dominat de roș-albaștri, care au ratat mai multe ocazii de a înscrie și au pus o presiune constantă pe echipa gazdă. De partea cealaltă, singurii care i-au pus probleme lui Târnovanu au fost Krasniqi și Yeboah.

Roș-albaștrii revin la 6 puncte în urma celor de la CFR Cluj, în condițiile în care mai sunt de disputat șase etape din sezonul regular. Pentru echipa noastră urmează deplasarea de la Voluntari, împotriva unei echipe care a pierdut, în această etapă, scor 4-1, pe terenul celor de la Rapid.

Clubul nostru le mulțumește suporterilor prezenți la Cluj-Napoca pentru sprijinul extraordinar și îi așteaptă în număr mare și la următoarele partide!

SUPERLIGA

CFR 1907 - FCSB 0-1

Victorie superbă la Cluj!
05
Februarie
0-1
vs. CFR 1907 Cluj
SUPERLIGA

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023