30 Iun 2021 14:28:52

FCSB - VIITORUL PANDURII 5-1

Victorie la scor în primul amical!

by FCSB
Victorie la scor în primul amical!>

FCSB s-a impus categoric, scor 5-1, în prima partidă amicală din această vară, împotriva celor de la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu.

Ionuț Vînă a deschis scorul în minutul 25, după o recuperare excelentă a lui Gabriel Simion, în timp ce Alexandru Musi a făcut 2-0 după numai trei minute, din pasa excelentă a lui Andrei Cordea. Paul Mitrică a redus din handicap în minutul 40, după un șut superb, însă căpitanul Florin Tănase a dus scorul la 3-1 în ultimul minut din prima parte, după ce a driblat portarul și un apărător. Ianis Stoica, jucător revenit după împrumutul la Slatina, a făcut 4-1 în minutul 57, în timp ce Octavian Popescu a închis tabela în minutul 64, după o acțiune personală în stilul caracteristic.

Dinu Todoran a folosit două formule de echipă pe parcursul partidei. Astfel, în prima parte a mizat pe echipa formată din Vlad - V.Crețu, Haruț, Vucur, Cordea - Simion, Olaru, Vînă - Niță, Tănase, Musi.

În partea secundă, FCSB a evoluat în următoarea formulă: Straton - Pantea, Cristea, A.Crețu, Radunovic - Perianu, Moruțan, Oaidă - Oct. Popescu, Stoica, Dumitru.

Următorul meci amical este programat mâine după-amiază, începând cu ora 17:30, împotriva celor de la CS Concordia Chiajna.

MECI AMICAL

FCSB - VIITORUL PANDURII 5-1

Victorie la scor în primul amical!
30
Iunie
5-1
vs. FC Viitorul Pandurii Târgu-Jiu
MECI AMICAL

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023