02 Oct 2021 00:36:05

CHINDIA-FCSB 0-1

Victorie in extremis!

by FCSB
Victorie in extremis!>

FCSB a obținut cel de-al patrulea succes consecutiv în Liga 1, scor 1-0, pe terenul celor de la Chindia Târgoviște.

Singurul gol al meciului a fost reușit de Constantin Budescu, din lovitură de pedeapsă, în minutul 90+7. Grație acestui succes, roș-albaștrii au urcat, provizoriu, pe poziția a doua în clasament, la egalitate de puncte cu FC Botoșani, care are o partidă mai puțin disputată.

Meciul a fost unul extrem de încrâncenat, mai ales după eliminarea lui Kocic, de la gazde, în minutul 8, iar dâmbovițenii au tras de timp prin toate mijloacele posibile.

Pentru echipa noastră urmează câteva zile libere, urmând ca elevii lui Edward Iordănescu să revină la antrenamente săptămâna viitoare. În altă ordine de idei, Claudiu Keșeru, Andrei Vlad și Andrei Cordea au fost convocați la echipa națională, pentru partidele din preliminariile CM 2022 contra Germaniei și Armeniei, în timp ce Ianis Stoica și Ștefan Târnovanu vor face parte din lotul României U21, care va efectua un turneu de pregătire la Marbella, în Spania. De asemenea, Ovidiu Perianu a fost convocat de Bogdan Lobonț pentru partidele amicale ale României U20 cu Cehia și Germania, în timp ce Alexandru Musi va merge la reprezentativa U18. Nu în ultimul rând, Risto Radunovic a fost convocat de selecționerul Muntenegrului pentru jocurile din preliminariile CM 2020 împotriva Gibraltarului și Norvegiei.

FCSB le mulțumește suporterilor prezenți la Ploiești vineri seară și îi așteaptă în număr mare și la următoarele partide!

LIGA 1

CHINDIA - FCSB 0-1

Victorie in extremis!
01
Octombrie
0-1
vs. FC Chindia Târgoviște
LIGA 1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023