10 Noi 2019 03:56:23

FC BOTOȘANI - FCSB 0-2

Victorie clară pentru roș-albaștri!

by FCSB
Victorie clară pentru roș-albaștri!>

FCSB continuă seria impresionantă de meciuri fără înfrângere, după ce a câștigat cu 2-0 pe terenul celor de la FC Botoșani.

Coman a deschis scorul în minutul 31, cu o execuție superbă din lovitură liberă, iar Harlem Gnohere a făcut 2-0 în minutul 74, după o pasă excelentă a lui Florin Tănase.

În altă ordine de idei, Bogdan Planic a fost eliminat ușor, în minutul 63, pentru cumul de cartonașe galbene, de neinspiratul Iulian Călin și va lipsi de pe teren la următoarea partidă de pe teren propriu, cu Astra Giurgiu.

De notat faptul că jucătorii lui Bogdan Vintilă au fost la conducerea jocului în majoritatea timpului, excepție făcând câteva minute după eliminarea lui Planic, în timp ce gazdele nu au reușit să trimită vreun șut pe spațiul porții.

Florinel Coman și Iulian Cristea au fost convocați la echipa națională a României pentru partidele cu Suedia și Spania, în timp ce Andrei Vlad, Răzvan Oaidă, Olimpiu Moruțan și Dennis Man vor face parte din lotul lui Mirel Rădoi pentru meciurile României U21 cu Finlanda și Irlanda de Nord. De asemenea, Bozhidar Chorbadzhiyski a fost convocat de selecționerul Bulgariei, în timp ce Juvhel Tsoumou va face parte din echipa națională a statului Congo.

FC BOTOȘANI - FCSB 0-2 (0-1)
Au marcat: Coman 31, Gnohere 74

FC Botoşani: Pap - Haruţ, Chindriş, Miron, Ţigănaşu - Papa, J. Rodriguez - Ashkovski (Andronic '84), Ongenda (Ofosu '77), Keyta - Chalkiadakis (Moussa '58).

Antrenor: Marius Croitoru

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Planic, I. Cristea, Panţîru - O. Popescu. D. Nedelcu (Moruţan '62), Fl. Tănase - Man, Hora (Gnohere '46), Fl. Coman (Soiledis '73).

Antrenor: Bogdan Argeş Vintilă.

Cartonaşe galbene: Keyta '53, Moussa '90 / Planic '26 şi '63, Man '46, I. Cristea '52, Gnohere '81

Cartonaş roşu: Planic '63.

Arbitri: Iulian Călin – Octavian Şovre, George Florin Neacşu – Cătălin Buşi;

Observatori: Marian Dorobanţu, Eduard Alexandru.

LIGA 1

FCSB - FC BOTOȘANI 0-2

Victorie clară pentru roș-albaștri!
09
Noiembrie
0-2
vs. FC Botoșani
LIGA 1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2020 - 2021

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2020 - 2021