22 Mai 2023 00:40:05

FARUL - FCSB 3-2

Un nou an fără titlu!

by FCSB
Un nou an fără titlu!>

FCSB a pierdut șansa de a mai lupta pentru titlu și s-a înclinat în fața Farului, scor 3-2, rezultat care a adus, matematic, titlul pentru dobrogeni.

După ce Adrian Șut (8) și Andrea Compagno (17) au făcut 2-0 pentru roș-albaștri, lucrurile păreau să fie perfecte pentru echipa noastră, care urcase, în acel moment, pe prima poziție în clasament. A venit, însă, reușita lui Mateus Santos din minutul 42 și semnele înfrângerii au început să se arate.

După pauză, gazdele au schimbat registrul tactic și, profitând de retragerea echipei noastre, au atacat în valuri și au reușit să egaleze, în minutul 58, prin Tudor Băluță. Elevii lui Elias Charalambous nu au reușit să mențină nici rezultatul de egalitate și au clacat în minutul 86, când Louis Munteanu a înscris golul victoriei și, automat, a adus titlul pentru echipa lui Gheorghe Hagi.

FCSB mai are de disputat ultimul joc din campionat, duminica viitoare, pe Arena Națională, împotriva celor de la Rapid. Echipa noastră a încheiat sezonul pe poziția secundă și va evolua în preliminariile UEFA Europa Conference League, începând cu turul 2 (27 iulie - 3 august).

SUPERLIGA - PLAY-OFF

FARUL - FCSB 3-2

Un nou an fără titlu!
21
Mai
3-2
vs. FC Farul Constanța
SUPERLIGA - PLAY-OFF

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023