22 Apr 2019 00:53:04

FC VIITORUL - FCSB 1-1

Titlul 27, tot mai departe!

by FCSB
Titlul 27, tot mai departe!>

FCSB a obținut doar un rezultat de egalitate, 1-1, pe terenul celor de la FC Viitorul și a rămas la cinci puncte în urma liderului CFR Cluj, cu patru etape înainte de finalul sezonului.

Cu toate că roș-albaștrii au practicat un fotbal bun și au avut câteva ocazii bune de a înscrie în prima parte, aceștia au intrat la cabine cu 0-0. După pauză, elevii lui Mihai Teja au pus stăpânire totală pe joc și au ratat o ocazie imensă prin Harlem Gnohere, intrat în minutul 56, în locul lui Ioan Hora. Același Gnohere a deschis scorul în minutul 68, chiar în condițiile în care roș-albaștrii erau în 10, după eliminarea lui Romario Benzar, pentru cumul de cartonașe galbene. Filipe Teixeira, intrat de asemenea în a doua parte a jocului, a ratat o ocazie imensă de a face 2-0, iar gazdele au egalat în minutul 80, prin Ianis Hagi. Finalul partidei le-a aparținut roș-albaștrilor, care au ratat câteva ocazii uriașe de a obține cele trei puncte.

Pentru echipa noastră urmează partida de pe teren propriu, împotriva celor de la Astra Giurgiu, care se va disputa de Paște, începând cu ora 21:00.

Staff-ul tehnic și jucătorii FCSB le mulțumesc suporterilor pentru sprijinul extraordinar pe care l-au oferit și îi așteaptă în număr cât mai mare pe Arena Națională!

Mai jos puteți citi caseta tehnică a partidei:

FC VIITORUL - FCSB 1-1 (0-0)
Au marcat: Hagi 80/ Gnohere 68

FC Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ţîru, V. Ghiţă, De Nooijer (Boboc ’57) - A. Ciobanu, Achim, Vînă - I. Hagi, Calcan (Eric ’69), G. Ganea (Drăguş ’46).

Antrenor: Gheorghe Hagi

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, I. Cristea, Planic, Jr. Morais - Nedelcu, L. Filip - Man, fl. Tănase, Fl. Coman (Teixeira ’51) – Hora (Gnohere ’56).

Antrenor: Mihai Teja

Cartonaşe galbene: Ţîru '45, Achim '72, '75/ Benzar '26, '61

Cartonaşe roşii: Achim '75 / Benzar '61

Arbitri: Marius Avram - Ciprian Florin Danşa, Andrei Constantinescu - George Rădulescu

Observatori: Dan Victor Berbecaru (CCA), Paul Cazan (LPF)

PLAY-OFF

FC VIITORUL - FCSB 1-1

Titlul 27, tot mai departe!
21
Aprilie
vs. FC Viitorul
PLAY-OFF

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020