20 Mar 2021 00:25:07

FCSB-CFR 3-0

Seară magică pe Arena Națională!

by FCSB
Seară magică pe Arena Națională!>

FCSB a obținut o victorie superbă, fără echivoc, împotriva celor de la CFR Cluj, scor 3-0, într-o partidă pe care elevii lui Anton Petrea au dominat-o din primul și până în ultimul minut. Odată cu acest succes, echipa noastră s-a desprins în clasament, având trei puncte în plus față de principala urmăritoare.

Montați de presiunea ultimelor partide directe cu ardelenii, în care au pierdut nemeritat de mai multe ori, roș-albaștrii au impus ritmul jocului și nu le-au permis oaspeților să iasă de multe ori din apărare. După ce Moruțan și Coman au ratat ocazii bune de a înscrie, Octavian Popescu a trimis mingea spre poarta celor de la CFR, obligându-l pe portarul advers să-l faulteze și să vadă cartonașul roșu, în minutul 40. FCSB putea deschide scorul în finalul primei părți, însă arbitrul Ovidiu Hațegan i-a arătat un cartonaș galben lui Olimpiu Moruțan, faultat în careu de Bordeianu, pentru simulare.

Jucătorii noștri s-au dezlănțuit în a doua repriză, iar cel care a dat tonul petrecerii a fost Darius Olaru, care a profitat de eroarea lui Alexandru Chipciu și a deschis scorul în minutul 49. Golgeterul Ligii 1, Florin Tănase, a dus scorul la 2-0 și a atins cota de 18 goluri, în minutul 62. Cel care a așezat bomboana pe tort a fost Olimpiu Moruțan, aflat la al doilea meci consecutiv în care marchează, în minutul 78.

În altă ordine de idei, roș-albaștrii au ținut, înainte de startul partidei, un moment de reculegere în memoria regretatului Anton Netolitzchi, plecat dintre noi miercuri.

Pentru 10 dintre fotbaliștii noștri (Tănase, Coman, Ovidiu Popescu, Andrei Vlad, Denis Haruț, Darius Olaru, Răzvan Oaidă, Olimpiu Moruțan, Octavian Popescu și Risto Radunovic) urmează partidele de la echipele naționale, în timp ce colegii lor au primit câteva zile libere.

FCSB - CFR CLUJ 3-0 (0-0)
Au marcat: Olaru 49, Tănase 62, Moruțan 73

FCSB: Vlad - Creţu (Panţîru '46), Miron, I. Cristea, Ov. Popescu - O. Moruţan (Vînă '90+1), Şut, D. Olaru - Fl. Coman, Fl. Tănase (Istrate '90+1), Oct. Popescu (Oaidă '84).

Antrenor: Anton Petrea

CFR Cluj: Arlauskis - Susic (Manea '79), Vinicius, Burcă, Camora - Itu, Bordeianu, Deac - Chipciu (Pereira '79), Carnat (Gîdea '79), Păun (Sigurjonsson '53).

Antrenor: Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Moruţan '45+3, Tănase '81 / Chipciu '70, Bordeianu '73

Cartonaș roșu: Arlauskis 40

Arbitri: Ovidiu Hațegan - Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe - Iulian Dima

Observatori: Eduard Alexandru (LPF), Alexandru Deaconu (CCA)

LIGA 1

FCSB-CFR 3-0

Seară magică pe Arena Națională!
19
Martie
3-0
vs. CFR 1907 Cluj
LIGA 1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023