30 Ian 2023 10:37:05

FCSB - FARUL 2-3

Răsturnare incredibilă de scor!

by FCSB
Răsturnare incredibilă de scor!>

FCSB a pierdut în mod incredibil, 2-3, partida de pe teren propriu cu Farul Constanța, în condițiile în care a condus până în minutul 90+5.

Două goluri primite în 60 de secunde au făcut ca roș-albaștrii, care au jucat foarte bine și au condus de două ori, să piardă un joc pe care îl aveau sub control.

Andrei Cordea a deschis scorul în startul reprizei secunde, în timp ce Denis Alibec a egalat în minutul 56. La faza imediat următoare, același Cordea a obținut o lovitură de pedeapsă, transformată de Andrea Compagno (59). Octavian Popescu a înscris și el pentru echipa noastră, însă golul a fost anulat ca urmare a unui ofsaid în care se afla Omrani. Eliminarea lui Dawa, din prelungiri, a adus momente de panică în apărarea noastră, care a cedat de două ori. Billel Omrani, cel care a adus cele trei puncte de la Sibiu, a înscris în proprie poartă după o fază fixă, în timp ce Borza a stabilit scorul final după doar un minut, după o fază în care Oaidă a deviat greșit mingea spre acesta.

Pentru FCSB urmează deplasarea de duminică, de la Cluj, unde o va întâlni pe CFR.

Clubul nostru le mulțumește celor peste 10.000 de suporteri de pe Arena Națională pentru sprijinul extraordinar arătat la acest meci!

SUPERLIGA

FCSB - FARUL 2-3

Răsturnare incredibilă de scor!
29
Ianuarie
2-3
vs. FC Farul Constanța
SUPERLIGA

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023