17 Dec 2018 03:37:21

CAMPIONAT

Roș-albaștrii pun presiune pe CFR!

by FCSB
Roș-albaștrii pun presiune pe CFR!>

FCSB a câștigat cu 3-1 pe terenul lui FC Botoșani și a egalat-o pe CFR Cluj în fruntea clasamentului Ligii 1, cel puțin până luni seara, când ardelenii o vor înfrunta, la Ovidiu, pe FC Viitorul.

Dupa două ocazii mari de a deschide scorul irosite de Coman și Tănase, roș-albaștrii au înscris în minutul 14, prin Harlem Gnohere, care a îndeplinit o simplă formalitate, după o acțiune a lui Romario Benzar. Cătălin Golofca a restabilit egalitatea în minutul 23, pe fondul de dominare al jucătorilor noștri, însă Lucian Filip a adus din nou FCSB în avantaj, în minutul 38, cu al doilea său gol consecutiv în acest sezon de Liga 1. În a doua parte a meciului, gazdele au dominat jocul, încercând să egaleze și, cu toate că au fost aproape să o facă la bara lui Rodriguez, tot roș-albaștrii au fost cei care au reușit să înscrie, în minutul 86, de această dată prin Raul Rusescu, intrat pe teren în locul lui Gnohere.

Partida a fost precedată de un moment de reculegere în memoria foștilor fotbaliști ai Stelei, Viorel Smarandache și Mircea Petescu, plecați dintre noi la sfârșitul săptămânii, la vârstele de 65, respectiv 76 de ani. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Pentru FCSB urmează ultima partidă din 2018, de sâmbătă seara, pe teren propriu, chiar împotriva celor de la CFR Cluj.

Mai jos puteți citi caseta tehnică a meciului:

FC BOTOȘANI - FCSB 1-3 (1-2)
Au marcat: Golofca 23/ Gnohere 14, Filip 38, Rusescu 86

FC Botoşani: Fraisl - Patache, Burcă, Miron, Soiledis – Rodriguez (Ongenda ’72), Karaboue - Fabbrini, Levente Fulop, Golofca – Trujic.

Antrenor: Liviu Ciobotariu

FCSB: Bălgrădean – Benzar (Roman ’46), Planic, Bălaşa, Stan - Jr. Morais, Filip - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman (Moruţan ’76) – Gnohere (Rusescu ’66).

Antrenor: Nicolae Dică

Cartonașe galbene: Fabbrini 28, Miron 40/ Morais 34, Coman 52, Stan 60, Roman 70, Man 85

Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Bogdan Gheorghe (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti)

Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamţ) - CCA, Cristian Vasc (Târgu Lăpuş) - LPF

CAMPIONAT

FC BOTOȘANI - FCSB 1-3

Roș-albaștrii pun presiune pe CFR!
16
Decembrie
1-3
vs. FC Botoșani
CAMPIONAT

FCSB Shop

Echipament FCSB
2020 - 2021

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2020 - 2021