09 Apr 2019 00:47:04

FCSB - SEPSI OSK 2-0

Roș-albaștrii încing lupta la titlu!

by FCSB
Roș-albaștrii încing lupta la titlu!>

FCSB a obținut a treia victorie consecutivă din play-off, 2-0 cu Sepsi OSK și s-a apropiat la trei puncte de liderul CFR, pe care urmează să îl întâlnească duminica viitoare, chiar la Cluj.

La fel ca în meciul din sezonul regular de pe Arena Națională, victoria roș-albaștrilor a fost adusă de Harlem Gnohere, tot din penalty și Florinel Coman, cel de-al doilea fiind, de departe, omul meciului, chiar dacă a intrat pe teren după pauză, în locul lui Moruțan.

Din păcate, Mihai Teja a primit o veste proastă încă din minutul 15, când Mihai Pintilii a părăsit terenul accidentat, fiind înlocuit de Moruțan.

FCSB le mulțumește celor circa 4.200 de spectatori prezenți pe Arena Națională pentru sprijin și îi așteaptă în număr mare și la următoarele meciuri de acasă și din deplasare!

Mai jos puteți citi caseta tehnică a partidei:

FCSB - SEPSI OSK 2-0 (0-0)
Au marcat: Gnohere 51, Coman 59

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Cristea, Planic, Morais – Pintilii (Moruţan ’18, Coman ’46), Filip - Man, Hora, Tănase – Gnohere (Teixeira ’65).

Antrenor: Mihai Teja

Sepsi: Niczuly - Moura, Diarrassouba, Jovanovic, Abud – Velev (Fulop ’64), Vaşvari – Nouvier (Mensah ’71), Flores, Ştefan (Hamed ’64) – Tandia.

Antrenor: Eugen Neagoe

Cartonașe galbene: Pintilii 10, Hora 76/ Abud 43

Arbitru: Radu Petrescu; arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu (toţi din Bucureşti); arbitru de rezervă: Eduard Ioniţă (Galaţi)

Observatori: Adrian Vidan (Bucureşti) - CCA, Marian Ivan (Braşov) - LPF

PLAY-OFF

FCSB - SEPSI OSK 2-0

Roș-albaștrii încing lupta la titlu!
08
Aprilie
2-0
vs. Sepsi OSK
PLAY-OFF

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020