07 Noi 2022 01:52:25

FCSB - RAPID 3-1

Revenire grandioasă a roș-albaștrilor!

by FCSB
Revenire grandioasă a roș-albaștrilor!>

FCSB a câștigat fără drept de apel meciul cu Rapid, scor 3-1, după o evoluție magistrală a jucătorilor pregătiți de Mihai Pintilii.

A fost un joc dominat de la un capăt la celălalt de jucătorii noștri, care și-au presat adversarii în continuu și i-au pus în dificultate pe giuleșteni de nenumărate ori. Andrei Cordea a deschis scorul în minutul 14, în timp ce Andrea Compagno a făcut 2-0 15 minute mai târziu, spre deliciul celor peste 31.000 de suporteri prezenți pe Arena Națională. Octavian Popescu, jucător care a adus aminte de evoluțiile extraordinare de sezonul trecut, și-a trecut în cont golul de 3-0, în minutul 57 și a pecetluit soarta unei partide în care oaspeții au înscris golul de onoare în minutul 79, din penalty, prin Marko Dugandzic. În altă ordine de idei, Junior Morais a primit cartonașul roșu pentru o intervenție dură asupra lui Andrei Cordea, din minutul 70.

Înainte de meci, jucătorii celor două echipe au ținut un moment de reculegere în memoria lui Bogdan ”Bassa” Bercan, unul dintre membrii Peluzei Nord, care s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani, după o lungă suferință, roș-albaștrii dedicându-i acestuia și golurile de duminică seară.

FCSB le mulțumește suporterilor prezenți la meci și, în mod special, celor din Peluza Nord, care au creat o atmosferă electrizantă!

SUPERLIGA

FCSB - FC RAPID 3-1

Revenire grandioasă a roș-albaștrilor!
06
Noiembrie
3-1
vs. FC Rapid 1923
SUPERLIGA

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023