28 Iun 2019 19:34:58

FCSB - FC VIITORUL 3-3

Remiză spectaculoasă pe final de cantonament!

by FCSB
Remiză spectaculoasă pe final de cantonament!>

FCSB a încheiat la egalitate, scor 3-3, ultimul meci amical al cantonamentului de vară, disputat la Brașov, împotriva celor de la FC Viitorul.

Partida a fost una spectaculoasă, cu execuții superbe reușite de ambele tabere, spre deliciul publicului aflat pe ”Tineretului”. Ioan Hora a deschis scorul în minutul 21 cu o execuție superbă, fiind imitat, după numai șapte minute, de Gabriel Iancu, fostul roș-albastru stabilind scorul pauzei. În partea secundă, a ieșit la rampă noua achiziție Răzvan Oaidă, care a înscris de două ori, în minutele 48 și 53. Dobrogenii au redus din diferență în minutul 76, prin același Iancu, din penalty, pentru ca Louis Munteanu să stabilească scorul final în minutul 85, după ce a profitat de o greșeală a lui Cristian Bălgrădean.

Roș-albaștrii au evoluat în următoarea formulă de echipă: Bălgrădean - Roman, Cristea, Planic, Morais Jr - Filip, Pintilii, Oaidă - Moruțan, Hora, Tănase. În a doua parte a meciului au mai intrat Dumitru, Bălașa, Popescu, Ion, Horșia, Niță și Arnold.

Odată cu acest meci, FCSB a încheiat cantonamentul de la munte, delegația roș-albastră plecând spre București după fluierul final al arbitrului Marian Barbu. Jucătorii vor fi liberi până luni dimineață, când vor reveni la Baza Sportivă FCSB pentru a pregăti primul meci oficial, de pe 11 iulie, contra celor de la FC Milsami Orhei, din turul 1 preliminar al UEFA Europa League.

MECI AMICAL

FCSB - FC VIITORUL 3-3

Remiză spectaculoasă pe final de cantonament!

Video

28
Iunie
3-3
vs. FC Viitorul
MECI AMICAL

FCSB Shop

Echipament FCSB
2021 - 2022

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2021 - 2022