23 Ian 2019 20:22:25

MECI AMICAL

Remiză și în ultimul amical!

by FCSB
Remiză și în ultimul amical!>

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, ultimul meci amical disputat pe tărâm spaniol, împotriva ucrainenilor de la Dinamo Kiev.

Cele două goluri au fost înscrise pe finalul jocului, adversarii deschizând scorul în minutul 89, prin brazilianul Sidcley, în timp ce debutantul Ioan Hora a închis tabela, cu o lovitură de cap, la o lovitură liberă executată impecabil de Mihai Roman în prelungiri.

Mihai Teja a folosit următoarea formulă de echipă: Bălgrădean - Benzar, Planic (cpt), Filip, Junior Morais - Nedelcu, Stoian - Man, Tănase, Coman - Rusescu. În a doua parte a meciului au mai intrat Moruțan, Bălașa, Roman, Teixeira, Stan, Hora și Marko Momcilovic, aflat la primele minute într-o partidă după accidentarea din vară, de la meciul cu Hajduk Split, din Croația.

Roș-albaștrii încheie cantonamentul de iarnă cu trei remize (0-0 cu FC Luzern, 2-2 cu Shanghai Shenhua și 1-1 cu Dinamo Kiev), iar joi seară vor reveni în țară, unde vor începe, după câteva zile libere, pregătirea primei etape de campionat, în care vor întâlni, în deplasare, Dunărea Călărași.

MECI AMICAL

FCSB - DINAMO KIEV 1-1

Remiză și în ultimul amical!

Video

23
Ianuarie
1-1
vs. Dynamo Kiev
AMICAL

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020