20 Feb 2023 00:17:13

FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-1

Remiză dezamăgitoare pe Arena Națională!

by FCSB
Remiză dezamăgitoare pe Arena Națională!>

FCSB a scăpat printre degete victoria în partida cu Universitatea Craiova, oltenii reușind să egaleze în minutul 90+1, prin Elvir Koljic.

Malcom Edjouma, care traversează o formă extraordinară, a deschis scorul în primul minut, în urma unei lovituri de colț executate de Florinel Coman și lucrurile păreau să ducă spre a treia victorie consecutivă a roș-albaștrilor în Superliga, mai ales în condițiile în care oaspeții nu au reușit să pună probleme până spre finalul jocului, când Ștefan Târnovanu a respins extraordinar șutul aceluiași Koljic, intrat în partea a doua a partidei.

Din păcate, a venit faza golului, creată în urma unei lovituri de la colt acordate în mod eronat și șansele FCSB de a obține cele trei puncte s-au năruit.

Pentru echipa noastră urmează deplasarea de duminica viitoare (20:30), de pe terenul celor de la FC Argeș, echipă care a pierdut pe terenul celor de la CFR Cluj în această etapă.

Clubul nostru le mulțumește celor peste 23.000 de suporteri prezenți pe Arena Națională pentru sprijinul extraordinar și îi așteaptă în număr mare și la următoarele partide!

SUPERLIGA

FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-1

Remiză dezamăgitoare pe Arena Națională!
19
Februarie
1-1
vs. Universitatea Craiova
SUPERLIGA

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023