26 Iul 2019 04:40:59

UEFA EUROPA LEAGUE

Pas mare spre calificare!

by FCSB
Pas mare spre calificare!>

FCSB a făcut un pas uriaș pentru calificarea în turul al treilea preliminar al UEFA Europa League, după ce a învins, joi seară, reprezentanta Armeniei, FC Alashkert, cu scorul de 3-0 (0-0), grație golurilor lui Florin Tănase, Iulian Cristea și Florinel Coman.

Gazdele au avut un început de partidă mai consistent și au fost aproape să deschidă scorul prin Nenadovic, care a șutat periculos, de la aproximativ 16 m, dar Vlad a respins în transversală.

Echipa noastră a echilibrat balanța și a pus stăpânire pe joc, a dominat teritorial, dar fără prea multe reușite în ofensivă, asta și din cauza apărării aglomerate și agresive.

Ocaziile mari au fost tot la poarta echipei noastre, unde tânărul Vlad a avut o nouă intervenție spectaculoasă, la șutul lui Sekulic, din minutul 39.

Repriza secundă a început cu întârziere, din cauza unor probleme la plasa porții apărate de Cancarevic, în timp ce antrenorul Bogdan Andone a schimbat cu Oaidă în locul lui Hora.

Băieții noștri s-au instalat încă din start în jumătatea echipei armene, unde au încercat să își creeze ocazii de gol. Prima a venit în minutul 53, atunci când Planic a șutat, de la 16 metri, din întoarcere, dar balonul a șters bara.

Deschiderea scorului a venit în minutul 60, după o eroare a portarului Cancarevic, care a respins greșit, până la Florin Tănase, acesta înscriind cu un șut de pe linia careului de 16 m.

La acest rezultat, gazdele au ieșit la joc și au fost aproape să restabilească egalitatea, dar lovitura de cap a lui Voskanyan a ocolit buturile noastre.

În minutul 68, echipa noastră a majorat diferența, în urma unei lovituri libere, executate de Vînă, iar Cristea a reluat, cu capul, în stânga lui Cancarevic.

În minutul 82, Florinel Coman a primit o pasă de la Oaidă și a stabilit scorul final al partidei, cu un șut plasat, din interiorul careului.

Partida s-a jucat pe un teren al Federației Armene de Fotbal, stadionul central din Erevan fiind indisponibil pentru această întâlnire din cauza Campionatului European U19.

FC ALASHKERT – FCSB 0-3 (0-0)

Marcatori: Tănase ’60, I.Cristea ’68, Fl. Coman ’82

ALASHKERT: Cancarevic - Voskanyan, Ishkhanyan, Daghbashyan, Mkoyan - Coelho Andrade, Sekulic (Marmentini 65), Grigorayan, Hayrapetyan, Nenadovic  (Pogosyan 72) – Tankov (Ghadymyan 56).

Antrenor: Abraham Khashmanyan.

FCSB: A. Vlad - Ov. Popescu, Planic, I. Cristea, L. Filip - Fl. Tănase, Nedelcu, Vînă – Man (Salomao 77), Hora (Oaidă 46), Fl. Coman (Perianu 90).

Antrenor: Bogdan Andone.

Cartonașe galbene: Grigoryan (76), Voskanyan (88) / Cristea (16).

Arbitru: Robert Harvey. 

Asistenți: Wayne McDonnell și Mark Gavin.

Al patrulea oficial: Bernard Connolly.

UEFA EUROPA LEAGUE

FC ALASHKERT - FCSB 0-3

Pas mare spre calificare!
25
Iulie
0-3
vs. FC Alashkert
UEFA EUROPA LEAGUE

FCSB Shop

Echipament FCSB
2021 - 2022

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2021 - 2022