26 Noi 2019 10:37:32

MEDICAL

O nouă specializare în manevrele de prim ajutor!

by FCSB
O nouă specializare în manevrele de prim ajutor!>

Staff-ul medical al FCSB a participat sâmbătă, 23 noiembrie, la un curs de "Basic Life Support și Traumă", organizat în colaborare cu SMURD Tîrgu-Mureș.
Cursul a fost ținut de către Dr. Vlad Nekula și Dr. Razvan Buricea și a cuprins atât o parte teoretică, dar, mai ales, o parte practică, în cadrul căreia membrii echipei medicale a FCSB au exersat manevrele de prim ajutor pe manechine de ultimă generație. Acțiunea a fost organizată la inițiativa medicului FCSB, Dr. Flavian Arămitu, având ca scop, pe lângă instruirea suplimentară a membrilor staff-ului, asigurarea unui răspuns rapid și profesionist în situații de urgență, conform protocoalelor actuale.

O parte importantă a cursului a fost constituită de aprofundarea subiectului ”Traumatisme cranio-cerebrale la sportivi”, care a cuprins definiții, clasificări și tratament, studii de ultimă oră, numeroase prezentări de caz și, în special, conduita personalului medical în astfel de situații de urgență.

La finalul cursului, toți participanții au primit certificate de absolvire, valabile pe o perioadă de doi ani de la data eliberării.

FCSB mulțumește SMURD Tîrgu-Mureș și, în mod special Dr. Vlad Nekula și Dr. Răzvan Buricea, precum și doamnei Dr. Maria Salanța, Șef UPU Tîrgu-Mureș, cu care departamentul medical al clubului are, de câțiva ani, o colaborare excelentă!

MEDICAL

CURS DE PRIM AJUTOR SMURD!

O nouă specializare în manevrele de prim ajutor!

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020