13 Sep 2022 01:13:23

FCSB - FC VOLUNTARI 1-1

O nouă dezamăgire acasă!

by FCSB
O nouă dezamăgire acasă!>

FCSB a înregistrat un nou pas greșit pe teren propriu, remizând cu FC Voluntari, scor 1-1, după ce a primit gol din lovitură de pedeapsă, la ultima fază a meciului.

Roș-albaștrii au dominat partida de la un capăt la celălalt și au ratat numeroase ocazii de a înscrie, în special prin ghinionistul serii, Andrea Compagno, care a fost exasperat de intervențiile reușite ale portarului Mihai Popa.

David Miculescu a deschis scorul în minutul 82 și totul părea să ducă spre o victorie care să spargă ghinioanele din ultima vreme, însă neșansa a revenit pe Arena Națională la ultima fază a meciului, în care Risto Radunovic s-a dezechilibrat și, în cădere, l-a faultat pe Nemec. Marcel Bîrsan a dictat lovitură de pedeapsă, iar atacantul slovac a transformat-o și a adus tristețea în inimile celor aproximativ 8.700 de suporteri prezenți pe Arena Națională.

Jucătorii noștri nu au timp pentru a fi dezamăgiți de rezultat, deoarece joi o vor întâlni pe RSC Anderlecht, în a doua etapă a grupelor UEFA Europa Conference League, tot pe Arena Națională.

SUPERLIGA

FCSB - FC VOLUNTARI 1-1

O nouă dezamăgire acasă!
12
Septembrie
1-1
vs. FC Voluntari
SUPERLIGA

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023