29 Iul 2022 00:57:20

FCSB - FC SABURTALO 4-2

O nouă calificare superbă!

by FCSB
O nouă calificare superbă!>

FCSB a întors superb soarta calificării în turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League, câștigând cu 4-2 manșa secundă cu FC Saburtalo, după ce a pierdut cu 1-0 la Tbilisi.

Joyskim Dawa a deschis scorul în minutul 44, după un corner executat de Andrei Cordea, în timp ce Malcom Edjouma a făcut 2-0 în minutul 55, din pasa lui Octavian Popescu. Împotriva cursului jocului, Guram Goshtelani a redus din handicap în minutul 69, iar Risto Radunovic, Florinel Coman și Andrei Cordea au ratat două ocazii uriașe de a mări din nou diferența. Minutul 78 a adus egalarea, Iuri Tabatadze înscriind după o greșeală a roș-albaștrilor, însă jucătorii noștri și cei aproximativ 25.000 de suporteri prezenți pe Arena Națională nu și-au pierdut speranța. Iar căpitanul Florinel Coman le-a răsplătit încrederea, înscriind golul care garanta intrarea în prelungiri. Însă nu a mai fost cazul de prelungiri, deoarece Risto Radunovic a transformat impecabil lovitura de pedeapsă obținută de Andrei Cordea în minutul 87. Din păcate, Cordea a fost eliminat pe finalul partidei și va rata ”dubla” cu DAC 1904, din turul trei preliminar al competiției.

FCSB le mulțumește suporterilor pentru sprijinul extraordinar de joi seară și îi așteaptă în număr cât mai mare la meciurile următoare!

UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

FCSB - SABURTALO 4-2

O nouă calificare superbă!
28
Iulie
4-2
vs. FC Saburtalo Tbilisi
UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023