15 Apr 2019 01:06:48

CFR - FCSB 0-0

O nouă șansă ratată!

by FCSB
O nouă șansă ratată!>

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, partida de pe terenul liderului CFR Cluj și a ratat șansa de a-i egala pe ardeleni în fruntea clasamentului Ligii 1.

Astfel, odată cu încheierea turului play-off-ului, elevii lui Mihai Teja nu mai depind doar de ei în lupta pentru titlu, fiind obligați să câștige toate partidele din retur și să aștepte măcar un pas greșit al celor de la CFR în următoarele patru etape.

Partida nu a fost una spectaculoasă, mai ales în condițiile în care gazdele s-au mulțumit cu rezultatul de egalitate și s-au apărat pe durata întregului joc. Cu toate acestea, norocul care i-a făcut celebri pe clujeni le putea surâde din nou, aceștia trimițând de două ori mingea în bară, la o fază fixă și la un șut întâmplător, în timp ce roș-albaștrii au dominat clar prima repriză, dar nu au mai fost la fel de incisivi în a doua parte.

Pentru FCSB urmează deplasarea de la Ovidiu, de duminica viitoare, când o vor întâlni pe FC Viitorul!

Mai jos puteți citi caseta tehnică a meciului:

CFR CLUJ - FCSB 0-0

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Bordeianu - Culio (71 Moutinho) - Djokovic (90 Hoban) - Omrani, Bud (61 Costache), Deac.

Antrenor: Dan Petrescu.

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planic, I. Cristea, J. Morais - Filip, Teixeira (90 Nedelcu) - Man, Tănase, Fl. Coman (70 Moruțan) - Gnohere (76 Hora).

Antrenor: Mihai Teja

Cartonașe galbene: Djokovic 52, Camora 55/ Cristea 27, Filip 81, Morais 87, Tănase 90+3

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu, Mircea Orbuleţ; arbitru de rezervă: Marcel Bîrsan (toţi din Bucureşti)

Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Mircea Călin (Bucureşti) - LPF

PLAY-OFF

CFR CLUJ - FCSB 0-0

O nouă șansă ratată!
14
Aprilie
0-0
vs. CFR 1907 Cluj
PLAY-OFF

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020