30 Aug 2020 12:24:13

NIKE

Noul echipament Nike este aici!

by FCSB
Noul echipament Nike este aici!>

La fel ca în fiecare an, FCSB și partenerul tehnic Nike Football - prin Sport Time Trade - lansează un nou rând de echipament de joc pentru roș-albaștri. În această vară, a venit rândul kit-ului de deplasare, care continuă povestea evoluției stelare, inspirația celor de la Nike Football atunci când au creat designul liniei vestimentare de la FCSB.

Astfel, FCSB și Sport Time Trade, noul distribuitor Nike în România, anunță cu mândrie că jucătorii noștri vor evolua, în premieră, în acest echipament în partida cu Viitorul FC, care se va disputa deseară pe Arena Națională, începând cu ora 21:00.

De asemenea, și portarii vor beneficia de un echipament nou în acest sezon, disponibil în culorile negru, verde și albastru.

Vom reveni, în perioada următoare, cu detalii legate de disponibilitatea la vânzare a noului echipament, precum și a replicilor oficiale Nike ale acestuia.

Pentru amănunte despre designul noului kit dedicat meciurilor în deplasare, puteți consulta comunicatul de presă al partenerilor noștri de la Sport Time Trade, de mai jos:

Sport Time Trade, noul distribuitor Nike si FCSB prezinta echipamentul de joc pentru meciurile desfasurate in deplasare in sezonul competitional 2020-2021

30 august, 2020. Sport Time Trade, noul distribuitor Nike in Romania, a semnat un parteneriat cu FCSB pentru a continua furnizarea echipamentului sportiv Nike pentru echipa. In sezonul curent, FCSB va evolua intr-un nou echipament Nike in meciurile din deplasare.

Continuand o colaborare inceputa in 2003, Nike ramane partenerul tehnic al FCSB printr-un nou contract semnat cu Sport Time Trade, noul distribuitor Nike in Romania. Odata cu inceperea sezonului competitional 2020-2021, FCSB va evolua in meciurile din deplasare intr-un nou echipament de joc Nike, ale carui culori continua povestea evolutiei stelare care a reprezentat inspiratia pentru crearea noilor echipamente in ultimii ani.

Dupa ce a trecut prin primele doua etape de viata – Protostar si Red Giant – a treia faza de evolutie a unei stele este “White Dwarf”, etapa in care nucleul dens al corpului ceresc radiaza energie pentru a-si cobori temperatura acumulata dupa faza anterioara extrem de intensa, numita Red Giant. Aceasta radiatie ii confera stelei o culoare alb-albastruie si o stralucire speciala. Combinatia cromatica a noului echipament este inspirata de aceasta noua etapa din ciclul de viata al unei stele. Tricoul este de culoare alb-stralucitor, cu elemente de culoare albastru-deschis glaciar.

Detaliile grafice inedite din zona pieptului, benzile laterale de pe tricou si sort, precum si partea superioara a jambierelor sunt evidentiate printr-o nuanta de albastru deschis. Gulerul are o forma rotunda, cu o textura diferita de cea a tricoului, similara cu garnitura folosita la terminatia manecilor.

Pentru partea dorsala a tricoului a fost folosit un material superior extrem de usor tip mesh, care aduce un plus de confort sportivilor, prin imbunatatirea procesului de evaporare a transpiratiei.

Nike a inglobat in noul echipament cele mai noi si mai inovatoare tehnologii. Materialul este extrem de usor, iar cusaturile sunt aproape invizibile, pentru a nu jena in niciun fel corpul jucatorilor si pentru a conferi mai multa libertate de miscare.

Kitul este completat de sort si jambiere de culoare alba cu elemente de culoare albastru deschis, inspirate de aceleasi culori caracteristice noii etape de dezvoltare a corpului ceresc.

Noul echipament Nike va fi folosit in premiera in meciul de duminica, 30.08.2020, impotriva celor de la FC Viitorul Constanta.

TEHNOLOGIA NIKE DRI-FIT

Tehnologia Nike Dri-Fit ajuta la eliminarea transpiratiei de la nivelul corpului in exteriorul tricoului, de unde se evapora cu rapiditate. Acest lucru le permite jucatorilor sa evolueze la potentialul lor maxim.
Perforatiile realizate cu tehnologie laser si panourile de mesh ajuta la cresterea performantelor sportive ale jucatorilor, prin imbunatatirea circulatiei aerului in jurul bustului si reglarea temperaturii corporale.

PROTEJAREA MEDIULUI INCONJURATOR

Nike isi mentine permanent o atentie deosebita asupra protectiei mediului inconjurator. Echipamentele sunt realizate si de aceasta data din poliester reciclat. Echipamentele sunt proiectate pentru a oferi deopotriva performante de neegalat si un impact scazut asupra mediului inconjurator. Deoarece sunt o combinație intre un material realizat 100% din poliester reciclat si o tehnologie de inalta precizie pentru realizarea tesaturii, performantele noilor echipamente sunt mult imbunatatite fata de cele anterioare.
Fiecare echipament a fost realizat prin reciclarea a 16 sticle de plastic. Nike este cel mai important utilizator de poliester reciclat din industrie, furnizand echipamente extrem de performante cu un impact mult diminuat asupra mediului inconjurator. Nike recicleaza si foloseste anual peste un miliard de sticle de plastic pentru crearea de noi produse.

DESPRE SPORT TIME
Sport Time Balkans este partenerul si distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014, pentru 6 teritorii din regiunea Balcanilor si detine acorduri comerciale pentru inca doua tari. Incepand cu 1 iunie 2020, compania a preluat distributia exclusiva a brandului Nike pentru Romania si Bulgaria.
In prezent, compania opereaza numeroase magazine Nike si va continua sa deschida in viitorul apropiat noi locatii si sa lanseze noi concepte inovatoare de retail in intreaga regiune. Sport Time Balkans este permanent dedicat promovarii sportului si unui stil de viata sanatos, oferind in acelasi timp produse si servicii premium catre milioane de clienti din toata regiunea Balcanilor.

DESPRE NIKE
NIKE, Inc., cu sediul in Beaverton - Oregon, este leader international in design, productie si distribuitie de incaltaminte, imbracaminte, echipamente si accesorii sportive autentice pentru o larga varietate de activitati sportive. Printre brandurile detinute de NIKE, Inc. se numara si Converse, recunoscut pentru colectiile sale de sneakers, imbracaminte si accesorii casual. Mai multe noutati si alte informatii financiare sunt disponibile la http://investors.nike.com si http://news.nike.com/ sau la @nike pe Instagram.

NIKE

Noul echipament Nike este aici!

Noul echipament Nike este aici!

Video

30
August
3-0
vs. FC Viitorul
LIGA 1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2020 - 2021

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2020 - 2021