16 Ian 2020 15:52:58

FC BASEL – FCSB 1-0

Înfrângerea noțiunii de fair play!

by FCSB
Înfrângerea noțiunii de fair play!>

FCSB a pierdut prima partidă amicală din 2020, 1-0, împotriva elvețienilor de la FC Basel.

Singurul gol al meciului a fost înscris în minutul 84, de Edon Zhegrova, după o fază în care arbitrul nu a dictat un fault clar asupra lui Cristian Dumitru, jucătorii noștri s-au oprit, iar elvețienii, fără să dea dovadă de fair play, au continuat jocul și au deschis scorul.

Partida a fost dominată de roș-albaștri, care au avut mai multe ocazii de a înscrie și au dat dovadă de mai multă prospețime, chiar dacă FC Basel era echipa care încheia cantonamentul, iar elevii lui Bogdan Vintilă abia au început pregătirea. De partea cealaltă, adversarii s-au remarcat doar prin agresivitatea extremă și dorința continuă de a intra în conflicte pe teren.

Bogdan Vintilă a folosit două formule de echipă. Astfel, în prima parte au jucat Bălgrădean – Crețu, Planic, Cristea, Panțîru – Popescu, Oaidă, Moruțan – Man, Tănase (cpt), Coman.

În repriză secundă, roș-albaștrii au evoluat astfel: Vlad – Manea, Perianu, Filip (cpt), Momcilovic – Nedelcu, Vînă, Olaru – Niță, Dumitru, Popa. Singurii jucători din lot nefolosiți au fost portarul Toma Niga și grecul Aristeidis Soiledis, care încă se pregătește separat, după accidentarea din meciul cu Universitatea Craiova, ultimul din 2019.

Următorul meci amical al FCSB este programat sâmbătă, începând cu ora locală 15:00 (16:00 ora României), împotriva germanilor de la Karlsruher SC și se va disputa la Centro Deportivo Arroyo Enmedio, de lângă Estepona.

MECI AMICAL

FCSB - FC BASEL 0-1

Înfrângerea noțiunii de fair play!
16
Ianuarie
1-0
vs. FC Basel
MECI AMICAL

FCSB Shop

Echipament FCSB
2020 - 2021

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2020 - 2021