20 Mai 2021 01:09:08

FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-1

Înfrângere la debutul juniorilor!

by FCSB
Înfrângere la debutul juniorilor!>

FCSB a pierdut cu 1-0 partida de pe teren propriu contra celor de la Universitatea Craiova, contând pentru penultima etapă din play-off.

Singurul gol al partidei a fost înscris de Alexandru Cicâldău, în minutul 56.

În urma ratării șansei de a deveni campioana României, conducerea tehnică a echipei a decis să trimită jucătorii folosiți mai des în vacanță, astfel încât Anton Petrea s-a bazat, împotriva oltenilor, pe o formulă de echipă alcătuită în mare parte din juniori și debutanți în Liga 1.

Astfel, jucători precum Târnovanu, Fulga, Musi și Ciuciulete au evoluat pentru prima dată la FCSB într-o partidă oficială și au reușit să facă față destul de bine unei echipe a Craiovei care a avut în componență mulți dintre fotbaliștii de bază. În altă ordine de idei, Lucian Filip a evoluat în ultimele 21 de minute ale partidei, acesta fiind primul său meci oficial în Liga 1 după accidentarea de anul trecut, din partida cu CFR Cluj. Cel mai vechi component al lotului roș-albastru se află la final de contract și, cel mai probabil, va evolua marțea viitoare, pe terenul campioanei CFR Cluj, în ultimul său joc în tricoul FCSB.

FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-1 (0-0)
A marcat: Cicâldău 56

FCSB: Târnovanu - Pantea, G. Simion, D. Nedelcu (Filip '69), S. Şerban - Vînă, Perianu, Oaidă (Ciuciulete '68)- A. Niţă, G. Fulga (Istrate '46), Al Musi (Buziuc '46).

Antrenor: Anton Petrea

Craiova: Pigliacelli - Căpăţînă, Acka, Bălaşa, Vătăjelu - Mateiu, Screciu (Cicâldău '46) - Camara (Ofosu '84), Nistor (Fedele '64), Baiaram (Cîmpanu '64) - An. Ivan (Tudorie '64).

Antrenor: Marinos Ouzounidis

PLAY-OFF

FCSB - CRAIOVA 0-1

Înfrângere la debutul juniorilor!
19
Mai
0-1
vs. Universitatea Craiova
PLAY-OFF

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023