23 Mai 2019 11:39:47

OFICIAL

Mulțumim, Raul Rusescu!

by FCSB
Mulțumim, Raul Rusescu!>

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Raul Rusescu pentru terminarea contractului, odată cu încheierea sezonului 2018-2019.

Atacantul în vârstă de 30 de ani a disputat, în stagiunea precedentă, 24 de partide în toate competiții, reușind să înscrie de 5 ori și să furnizeze 5 assist-uri.

Numele lui Raul Rusescu se confundă cu cele mai mari performanțe ale clubului nostru în acest deceniu, acesta trecându-și în palmares două titluri de campion al României, o Cupă a României, o Super Cupă a României, o Cupă a Ligii, precum și premii individuale: acela de golgeter al Ligii 1 în sezonul 2012-2013 (21 de goluri) și ”Cel mai bun jucător român” în 2012. În plus, Raul a fost unul dintre cei mai importanți jucători în sezonul memorabil de UEFA Europa League 2012-2013, când roș-albaștrii au ajuns în optimile competiției și a semnat golul victoriei cu 1-0, de pe Arena Națională, împotriva celor de la Chelsea FC, la acel moment deținătoarea en-titre a UEFA Champions League.

Pentru toate aceste rezultate extraordinare, precum și pentru dragostea nemărginită pentru culorile roș-albastre, FCSB îi mulțumește lui Raul și îi urează mult succes în continuare!

Mai jos puteți citi mesajul atacantului pentru suporterii noștri:

Astăzi îmi iau rămas bun de la clubul care mi-a marcat cariera. Din 2011 și până astăzi, am trăit momente incredibil de frumoase , am realizat performanțe inegalabile în următorii ani, din păcate pentru fotbalul românesc, am legat prietenii ce vor rămâne indiferent de cursul vieții. Pe scurt, am reușit să îmi îndeplinesc visul copilăriei.

Astăzi, drumurile noastre se despart și probabil nu se vor mai întâlni în anii ce urmează, dar privesc cu mândrie la trecutul meu și aștept cu nerăbdare, cu ambiție, cu pasiune și cu aceeași dorință de reușită viitorul meu fotbalistic.

Știu că sezonul recent încheiat nu a fost pe măsura așteptărilor voastre (suflarea roș-albastră) și nici ale mele. Însă, în sezonul ce urmează și nu numai, această echipă are nevoie de voi, nu doar de aceia care au înțeles (FCSB = Steaua București), ci și de voi, ceilalți, care ați ales sa stați acasă, în loc să veniți să fiți alături de echipa voastră de suflet!

Fotbalul are nevoie de spectatori și de suporteri, nu de telespectatori și telesuporteri!

Cu drag și respect,

Al vostru,

Raul Rusescu

RR24

Mulțumim, Raul Rusescu!

Mulțumim, Raul Rusescu!

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020