01 Feb 2020 14:14:22

RETRAGERE

Mulțumim, Mihai Pintilii!

by FCSB
Mulțumim, Mihai Pintilii!>

Căpitanul FCSB, Mihai Pintilii, a anunțat sâmbătă, într-o conferință de presă, că a decis să renunțe la cariera de jucător și va face parte din staff-ul clubului.

Acesta va avea rolul de delegat al echipei, iar prima partidă la care va sta pe banca tehnică din această postură va fi cea de duminică seară, de pe terenul celor de la CFR Cluj.
În timpul conferinței de presă, Mihai a avut parte de o surpriză din partea foștilor colegi și a membrilor staff-ului, care l-au aplaudat și i-au dăruit un tricou personalizat.

Mihai Doru Pintilii a fost transferat la clubul nostru
în iunie 2012, de la Pandurii Târgu-Jiu și a fost unul dintre pilonii echipei care a câștigat două titluri consecutive, o Supercupă a României, a ajuns în optimile de finală ale UEFA Europa League și în grupele UEFA Champions League. După un an și jumătate în care a evoluat pentru Al Hilal Riad, Pandurii Târgu-Jiu și Hapoel Tel-Aviv, a revenit la FCSB, alături de care a câștigat Cupa Ligii în 2016. Câpitanul FCSB a adunat, pentru echipa noastră, 125 de meciuri și 9 goluri în Liga 1, 7 meciuri în Cupa României, un meci și un gol în Supercupa României (a fost desemnat omul meciului în 2013), un meci în Cupa Ligii și, cel mai important, 41 de partide și un gol în cupele europene. De asemenea, la nivelul echipei naționale, Pintilii se poate lăuda cu 41 de partide și un gol de generic împotriva Ungariei, precum și cu participarea la EURO 2016.

FCSB
îi mulțumește încă o dată lui Mihai Pintilii pentru devotament, dăruire și spiritul extraordinar pe care l-a avut în toți anii în care a apărat culorile clubului nostru, fiind un model pentru coechipieri și pentru generațiile viitoare de fotbaliști!

OFICIAL

Mulțumim, Mihai Pintilii!

Mulțumim, Mihai Pintilii!

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020