07 Aug 2022 00:22:35

CS MIOVENI - FCSB 1-1

Mioveni, coșmar pentru roș-albaștri!

by FCSB
Mioveni, coșmar pentru roș-albaștri!>

FCSB a înregistrat un nou rezultat de egalitate la Mioveni, scor 1-1, la fel ca în sezonul trecut de campionat.

Stadionul Orășenesc din Mioveni pare să nu le priască roș-albaștrilor, care nu au reușit nici în acest sezon să se impună împotriva ultimei clasate pe terenul acesteia. Ionuț Balaur a deschis scorul în minutul 26, la o fază care nu anunța nimic și în care s-a produs, de asemenea, accidentarea gravă a lui Ovidiu Popescu, jucător care a acuzat probleme grave la genunchiul stâng. Golul gazdelor a venit pe fondul dominării roș-albaștrilor, care au ratat, în prima parte, două ocazii monumentale prin Ianis Stoica.

Egalarea a venit în minutul 79, când David Miculescu a înscris cu capul, după o centrare excelentă, de pe partea stângă, a lui Darius Olaru, intrat în repriza a doua. Echipa noastră mai înscrisese prin Andrei Cordea, care a profitat de o ieșire hazardată a portarului Iustin Popescu, însă reușita a fost anulată, în urma analizei VAR, pe motiv de ofsaid.

În altă ordine de idei, la Mioveni au fost înregistrate debuturile noilor jucători ai FCSB, Radu Boboc, Marco Dulca și Eduard Radaslavescu, transferați în urmă cu o zi.

Clubul nostru le mulțumește suporterilor prezenți la meci și, în mod special, celor din Peluza Nord, care au creat o atmosferă fantastică și pe care îi așteaptă în număr cât mai mare la partida de joi (Arena Națională), din preliminariile UEFA Europa Conference League, împotriva slovacilor de la DAC 1904!

SUPERLIGA

MIOVENI - FCSB 1-1

Mioveni, coșmar pentru roș-albaștri!
06
August
1-1
vs. CS Mioveni
SUPERLIGA

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023