14 Oct 2022 02:54:34

FCSB - SILKEBORG 0-5

Lecția de fotbal daneză!

by FCSB
Lecția de fotbal daneză!>

FCSB a încheiat joi seară una dintre cele mai triste săptămâni din istoria participărilor în cupele europene, după ce a pierdut, pentru a doua oară la rând, cu 5-0 împotriva celor de la Silkeborg IF.

Cu dorința de a-și lua revanșa pentru înfrângerea dureroasă din Danemarca, roș-albaștrii au intrat montați pe teren, însă lucrurile au luat o întorsătură aproape identică cu cea de săptămâna trecută, FCSB încasând două goluri rapid, în minutele 12 și 16.

În partea a doua, pe fondul dezamăgirii că nu au reușit să înscrie, roș-albaștrii au mai încasat trei goluri, în minutele 63, 68 și 70 și au realizat că lecția predată de ambițioasa echipă din Danemarca este una extrem de valoroasă.

Odată cu acest nou insucces, FCSB rămâne ultima în clasamentul Grupei B a UEFA Europa Conference League și mai are de disputat două partide, cu RSC Anderlecht, în deplasare (27 octombrie), respectiv cu West Ham United, pe teren propriu (3 noiembrie).

FCSB le mulțumește suporterilor prezenți pe Arena Națională, care au fost alături de jucătorii noștri mereu, atât în momentele fericite, cât și în cele nefericite!

UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

FCSB - SILKEBORG 0-5

Lecția de fotbal daneză!
13
Octombrie
0-5
vs. Silkeborg IF
UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023