20 Oct 2022 01:56:06

UTA - FCSB 2-2

Final încins la Arad!

by FCSB
Final încins la Arad!>

FCSB a obținut doar o remiză, scor 2-2, pe terenul celor de la UTA Arad, în prima etapă a Grupei B din Cupa României Betano.

Deși au fost conduși (Pop ), roș-albaștrii au întors meciul grație reușitelor lui Radunovic (22 - penalty) și Radaslavescu (48) și au avut în permanență controlul jocului. Din păcate, excesul de zel al arbitrului Adrian Cojocaru a dus la eliminările lui Bouhenna (83), Radunovic (90+1) și Popescu (90+4), toate pentru cumul de cartonașe galbene, iar gazdele au egalat în ultimul minut de joc, prin Virgiliu Postolachi.

Din păcate, Nicolae Dică nu se va putea baza pe niciunul dintre cei trei jucători în primul meci oficial, împotriva celor de la Sepsi OSK, contând pentru ultima etapă a turului Superligii.

În Grupa B s-a mai disputat partida dintre Gloria Buzău și FC Botoșani, câștigată de oaspeți cu 1-0, urmând ca joi să se joace meciul dintre Oțelul Galați și CS Mioveni. Următorul meci al FCSB în Cupa României Betano va fi pe terenul celor de la Oțelul Galați, în luna noiembrie.

CUPA ROMÂNIEI BETANO

UTA - FCSB 2-2

Final încins la Arad!
19
Octombrie
2-2
vs. UTA Arad
CUPA ROMÂNIEI BETANO

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023