23 Feb 2020 00:55:24

FCSB - CHINDIA 1-1

Final dezamăgitor de sezon regular!

by FCSB
Final dezamăgitor de sezon regular!>

FCSB a oferit o nouă seară tristă suporterilor, după remiza înregistrată, sâmbătă seară, pe teren propriu,  în faţa Chindiei Târgovişte, scor 1-1 (1-0), în etapa a XXVI-a, ultima, a sezonului regular din Liga I.

După deziluziile din partidele cu Clinceni (0-0), CFR Cluj (0-1) şi Dinamo (1-2), toată lumea spera ca măcar cei de la Chindia Târgovişe să reprezinte un adversar cu care favoriţii să-şi refacă moralul.

Cu noile achiziţii în teren – Miron şi Adrian Petre –, dar şi cu întoarcerea între buturi a lui Vlad, lucrurile păreau că merg spre ieşirea din pasa neagră. Golul lui Miron, din minutul 14, venea ca o  confirmare.

Doar că, după gol, elevii lui Bogdan Argeş Vintilă au dat impresia că joacă la trecerea timpului şi, inexplicabil, au preferat să domine teritorial, deşi adversarul nu le-a pus vreo problemă în niciun moment.

La pauză, Bogdan Argeş Vintilă a încercat să schimbe lucrurile şi a mutat cu Gnohere în locul lui Adrian Petre şi Ovidiu Popescu în locul lui Florin Coman.

Însă, din păcate, fără vreun efect. Ba, din contră, fiecare minut petrecut pe teren a reprezentat o şansă pentru jucătorii ambelor formaţii să arate foarte rău. Gazdele în atac, oaspeții în apărare.

Singura şansă reală de a marca a echipei noastre s-a petrecut în minutul 66, în urma unui corner, când mingea a ajuns la Ovidiu Popescu, dar acesta a trimis spre poartă, cu latul, de la aproximativ 22 de metri.

În ultimele zece minute ale partidei, s-a petrecut un lucru greu de înțeles. Cu avantaj minim pe tabelă, FCSB s-a retras în propria jumătate și a cedat inițiativa oaspeților.

În prelungirile partidei, Chindia a obținut o nesperată egalare, la capătul unei faze confuze, care nu anunța nimic.

După această partidă, FCSB rămâne pe locul trei, dar, până la finalul etapei ar putea să mai coboare în clasamentul Ligii I, dacă FC Botoșani și Astra își câștigă meciurile și vor avea, astfel, parte de cea mai slabă clasare la finalul sezonului regular de la introducerea sistemului cu play-off și play-out din Liga 1.

FCSB le mulțumește celor aproximativ 3.500 de suporteri prezenți pe Arena Națională pentru susținere și îi așteaptă în număr mare în play-off, unde jucătorii noștri sunt obligați să se revanșeze față de aceștia.

FCSB – CHINDIA TÂRGOVIŞTE 1-1 (1-0)
Marcatori: Miron (14) / Dangubic (90+1)

FCSB: Vlad - Crețu, Miron, Planic, Soiledis – Olaru (Moruţan 77), Nedelcu, Tănase - Ad. Popa, Ad. Petre (Gnohere 46), Coman (Ov. Popescu 46).

Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă.

Chindia: D. Moldovan - Martac, Benga, Pițian, Corbu – Barbu (Dangubic 61), Rață, Bic, Piftor – Ivancic (Neguţ ’24), Berisha (Cherchez 70).

Antrenor: Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Nedelcu (40), Planic (90+3) / Corbu (62), Raţă (75), Dinu Moldovan (90+1)

Arbitru de centru: Sebastian Colțescu; asistenți: Vasile Marinescu, Bogdan Gheorghe.

LIGA 1

FCSB - CHINDIA 1-1

Final dezamăgitor de sezon regular!
22
Februarie
1-1
vs. FC Chindia Târgoviște
LIGA 1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020