11 Feb 2020 00:53:33

FCSB - ACADEMICA CLINCENI 0-0

Egal dezamăgitor cu penultima clasată!

by FCSB
Egal dezamăgitor cu penultima clasată!>

FCSB s-a împiedicat din nou în lupta pentru titlu și a obținut doar un rezultat de egalitate împotriva celor de la FC Academica Clinceni, 0-0, nereușind să se apropie de liderul CFR Cluj, care remizase, de asemenea, în etapa 24.

Elevii lui Bogdan Vintilă au avut posesia în partida disputată împotriva penultimei clasate, însă le-a lipsit luciditatea în momentele în care trebuia să finalizeze și, astfel, au obținut un rezultat dezamăgitor pentru cei peste 2.000 de suporteri prezenți pe Arena Națională, într-o seară geroasă de luni.

Pentru roș-albaștri urmează Derby-ul de la sfârșitul săptămânii, împotriva unei echipe rănite de ratarea, pentru al treilea an consecutiv, a calificării în play-off și al cărei singur obiectiv ân acest sezon a rămas un rezultat pozitiv împotriva FCSB. Tocmai din acest motiv, vă așteptăm alături de noi în număr cât mai mare și vă amintim faptul că, începând de marți, biletele destinate suporterilor noștri vor fi disponibile la casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia.

FCSB - ACADEMICA CLINCENI 0-0

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Planic, Cristea, Soiledis - Oaidă (Moruţan '46), Filip, Olaru (Gnohere '46) - Tănase - Man, Coman (Popa '79).

Antrenor: Bogdan Vintilă

Academica: M. Santos - Kontoes, Bejan, Munoz, Dobrescu - Albu - Merloi (Popescu '84), Cebotaru, Ilie (Vojtus '5), Buziuc (Achim '90+1) - S. Moussa.

Antrenor: Ilie Poenaru

Cartonaşe galbene: Filip '80 / Buziuc '25, Bejan '28, Popescu '89

Arbitri: Iulian Dima – Ionel Valentin Dumitru, Ferencz Tunyogi – Marcel Bîrsan

Observatori: Nicolae Marodin (CCA), Marian Bucurescu (LPF)

LIGA 1

FCSB - ACADEMICA CLINCENI 0-0

Egal dezamăgitor cu penultima clasată!
10
Februarie
0-0
vs. FC Academica Clinceni
LIGA1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020