12 Iul 2019 02:30:48

FCSB - FC MILSAMI 2-0

Dubla lui Tănase apropie turul 2 din Europa League!

by FCSB
Dubla lui Tănase apropie turul 2 din Europa League!>

FCSB a câștigat fără emoții primul meci oficial al sezonului, 2-0 împotriva celor de la FC Milsami Orhei, în turul 1 preliminar al UEFA Europa League.

Dubla reușită de Florin Tănase a crescut foarte mult șansele roș-albaștrilor de a se califica în faza următoare a competiției, acolo unde ar putea să întâlnească învingătoarea dintre Alashkert și FK Makedonija (3-1 în partida tur). Căpitanul FCSB a avut o evoluție entuziasmantă, deschizând scorul în minutul 12, cu un șut de la distanță, în timp ce a doua sa reușită a venit după o acțiune creată de Ioan Hora și Dennis Man. De asemenea, roș-albaștrii au mai ratat ocazii importante de a înscrie, cele mai mari aparținându-le lui Hora, Nedelcu sau Popescu.

Roș-albaștrii au evoluat mai mult de 20 de minute cu un om în minus, după ce Lucian Filip, intrat în locul lui Răzvan Oaidă în minutul 62, a fost eliminat pentru cumul de cartonașe după doar zece minute de joc. În altă ordine de idei, acest meci a reprezentat debutul în cupele europene pentru Iulian Cristea, Răzvan Oaidă și Cristian Dumitru, ultimul intrând pe teren în prelungirile jocului.

Pentru FCSB urmează partida de duminică seara (21:00), din Liga 1, care se va disputa la Pitești, împotriva celor de la AFC Hermannstadt, în timp ce returul cu FC Milsami Orhei va avea loc joia viitoare, în Republica Moldova.

FCSB le mulțumește celor aproape 5.000 de suporteri prezenți la Giurgiu pentru susținere și îi așteaptă în număr cât mai mare la următoarele partide!

Mai jos puteți citi caseta tehnică a partidei:

FCSB - FC Milsami Orhei 2-0 (1-0)
Marcator: Tănase 12 și 56

FCSB: A. Vlad - Belu, Planic, I. Cristea, Roman – Oaidă (Filip ’62), Nedelcu, F. Tănase – Man (Popescu ’78), Hora, F. Coman (Dumitru '90+5).

Antrenor: Bogdan Andone

FC Milsami Orhei: Chirinciuc - Jardan, Crăciun, Bolohan, Platica - Rusnac, Onica - A. Antoniouc, Andronic, Stînă – Nazar (Zagaevschi ’60).

Antrenor: Veaceslav Rusnac

Cartonaşe galbene: Filip ’64, ‘72 / Platica ’33, Crăciun ’58, Jardan ‘69

Cartonaș roșu: Filip 72

UEFA EUROPA LEAGUE

FCSB - FC MILSAMI 2-0

Dubla lui Tănase apropie turul 2 din Europa League!
11
Iulie
2-0
vs. FC Milsami Orhei
UEFA EUROPA LEAGUE

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020