23 Iul 2019 00:05:15

SEPSI OSK - FCSB 0-0

Doar o remiză ”albă” în Covasna!

by FCSB
Doar o remiză ”albă” în Covasna!>

FCSB a obținut un singur punct din deplasarea de la Sfântu Gheorghe, după 0-0 în fața celor de la Sepsi OSK, la capătul unui meci pe care l-a controlat în cea mai mare parte a timpului.

Prima parte a fost echilibrată și ambele echipe au trecut pe lângă deschiderea scorului. Gazdele au fost primele care s-au întâlnit cu șansa, dar lovitura de cap a lui Nicolae Carnat nu a prins cadrul porții. Băieții noștri au replicat în minutul 25, la o centrare foarte bună, de pe partea dreaptă, a lui Ovidiu Popescu, însă Hora a reluat imprecis.

Cea mai mare ocazie de gol a partidei l-a avut protagonist pe Ionuț Vână, care a șutat, de la circa 15 metri din poziție centrală, dar balonul a lovit bara lui Niczuly. La faza imediat următoare, același Carnat a scăpat de marcajul lui Oaidă și a șutat la colțul lung al porții lui Bălgrădean, fără ca tabela să se modifice.

După pauză, Bogdan Andone a mutat cu Nedelcu în locul lui Bălașa și Florinel Coman în locul lui Dennis Man, iar “roș-albaștrii” au continuat să domine ostilitățile în teren. La rândul lor, gazdele au preferat să se apere în propria jumătate de teren, în așteptarea unei bune ocazii de a lovi pe contraatac.

În minutul 64, Florinel Coman a fost faultat în marginea careului de 16 și tot el a executat lovitura liberă, dar portarul Niczuly a reținut cu siguranță. Un minut mai târziu, gazdele au solicitat lovitură de pedeapsă la un duel aerian între Ovidiu Popescu și Dylan Flores, numai că arbitrul Iulian Călin a lăsat jocul să continue.

Florin Tănase a avut și el golul în vârful bocancului, la o fază petrecută în minutul 69 și intervenția lui Niczuly a făcut ca tabela să rămână neschimbată. Două minute mai târziu a fost introdus pe teren și Diogo Salomao, care a debutat astfel în tricoul “roș-albaștrilor”.

Noua achiziție a FCSB i-a pasat cu pieptul lui Florinel Coman, însă, din păcate, atacantul nostru a reluat pe lângă plasă, dintr-o poziție dificilă.

FCSB a presat din ce în ce mai mult și, în minutele de prelungire, același Salomao l-a găsit cu o pasă excelentă pe Iulian Cristea, dar șutul său a ocolit buturile covăsnene.

Echipa noastră se va deplasa miercuri la Erevan pentru a susține primul meci din dubla cu FC Alashkert, din turul doi preliminar al UEFA Europa League.

SEPSI – FCSB 0-0

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Barisic, Tincu, Fl. Ștefan - Vașvari – Hamed (Simonovski ’66), I. Fulop (Velev ’60), D. Flores (Ștefănescu 90+3), Konongo - Carnat

Antrenor: Csaba Laszlo.

FCSB: Bălgrădean - Ov. Popescu, L. Cristea, Planic, Bălașa (Nedelcu ’46) – Vână, L. Filip, Fl. Tănase – Man (Fl. Coman ’46), Hora, Oaidă (Salomao ’71).

Antrenor: Bogdan Andone.

Cartonașe galbene: Velev (86), Niczuly (90+4).

Arbitru: Iulian Călin.

Asistenți: Vladimir Urzică, Florin Păunescu

LIGA 1

SEPSI OSK - FCSB 0-0

Doar o remiză ”albă” în Covasna!
22
Iulie
0-0
vs. Sepsi OSK
LIGA 1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020