25 Iul 2022 02:30:30

RAPID - FCSB 2-0

Dezamăgire în Giulești!

by FCSB
Dezamăgire în Giulești!>

FCSB pare să nu se regăsească în acest început de sezon și a pierdut și în Giulești, scor 2-0, într-o partidă în care a avut posesia, dar nu a reușit, din nou, să înscrie.

Marko Dugandzic a deschis scorul în minutul 19, cu o lovitură de cap perfect plasată de lângă Joyskim Dawa, în timp ce Săpunaru a închis tabela în minutul 40, după o fază fixă la care a fost pierdut din marcaj.

Chiar dacă roș-albaștrii au avut mai tot timpul mingea, aceștia nu au reușit să-și creeze ocazii clare de a marca și au bătut pasul pe loc, fără șanse de a ajunge la poarta lui Moldovan.

Astfel, jucătorii lui Anton Petrea au acumulat doar un punct după primele două etape ale Superligii, iar joi au un meci extrem de important în preliminariile UEFA Europa Conference League, pe Arena Națională, în care trebuie să întoarcă rezultatul nefavorabil (0-1), din turul cu FC Saburtalo.

FCSB le mulțumește suporterilor din Peluza Nord, care s-au ridicat la înălțimea așteptărilor, ca de obicei și au încurajat echipa pe tot parcursul jocului!

SUPERLIGA

RAPID - FCSB 2-0

Dezamăgire în Giulești!
24
Iulie
2-0
vs. FC Rapid 1923
SUPERLIGA

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023