02 Feb 2019 20:30:01

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1

Debut nefericit pentru Mihai Teja!

by FCSB
Debut nefericit pentru Mihai Teja!>

FCSB a obținut doar un rezultat surprinzător de egalitate, scor 1-1, în meciul cu Dunărea Călărași, care a reprezentat debutul lui Mihai Teja pe banca roș-albaștrilor.

Dennis Man a deschis scorul în minutul 16, cu o execuție spectaculoasă, de la 20 de metri, iar lucrurile păreau să fie sub control, în condițiile în care gazdele, deși conduse, nu aveau capacitatea de a pune probleme apărării noastre. Din păcate, Mediop a restabilit egalitatea în minutul 31, la o fază care nu anunța nimic, în care principalul vinovat a fost, din păcate, Cristian Bălgrădean. În a doua parte, roș-albaștrii au forțat victoria, însă au ratat câteva ocazii mari de a înscrie, în principal prin Dennis Man și Harlem Gnohere. Acest joc a reprezentat debutul pentru Adrian Stoian, înlocuit la începutul reprizei secunde cu Florentin Matei, care a evoluat, de asemenea, în premieră pentru FCSB după revenirea la echipa noastră. În altă ordine de idei, Olimpiu Moruțan va fi suspendat etapa viitoare, în urma cumulului de cartonașe galbene.

Pentru roș-albaștri urmează meciul de luni, 11 februarie, de pe Arena Națională, împotriva celor de la FC Hermannstadt, contând pentru etapa 23 a Ligii 1.

Mai jos puteți citi caseta tehnică a partidei:

AFC DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1 (1-1)
Au marcat: Mediop 31/ Man 16

Dunărea Călăraşi: Calancea - Vlădoiu, Dobrosavlevici, Luchin, Ben Djemia (A. Omrani '65) - Honciu, Bourceanu (Simion '59), Ammari (Munteanu '75), Mendy - Mediop, Souda.

Antrenor: Dan Alexa

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, Filip, Junior Morais - Nedelcu, Stoian (Matei '51) - Man, Tănase (Gnohere '67), Fl. Coman – Rusescu (Moruţan '58).

Antrenor: Mihai Teja

Cartonaşe galbene: Bourceanu ‘40, Honciu '42 / Stoian ’36, Junior Morais ‘42, Benzar '45, Moruţan '63, Nedelcu '86

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Octavian Şovre, Sebastian Eugen Gheorghe – Cătălin Popa

Observatori: Eduard Dumitrescu (FRF), Marin Petrache (LPF).

CAMPIONAT

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1

Debut nefericit pentru Mihai Teja!
02
Februarie
vs. AFC Dunărea Călărași
CAMPIONAT

FCSB Shop

Echipament FCSB
2020 - 2021

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2020 - 2021