19 Apr 2021 01:28:20

FCSB - FC BOTOȘANI 2-1

Debut cu emoții în play-off!

by FCSB
Debut cu emoții în play-off!>

FCSB a obținut o victorie muncită și plină de emoții în debutul play-off-ului, scor 2-1, împotriva celor de la FC Botoșani.

Oaspeții au deschis scorul în prima repriză, prin Ashkovski (37), la singura fază în care au ajuns în careul roș-albaștrilor în prima repriză, iar totul părea să fie pierdut pentru elevii lui Anton Petrea. Octavian Popescu nu a fost, însă, de acord cu scorul de pe tabelă și a ieșit la rampă în minutul 66, când l-a învins pe Pap cu un șut superb la vinclu, din afara careului. Același Pap a fost eroul negativ al botoșănenilor după numai patru minute, când a pierdut o minge în fața lui Ionuț Panțîru, intrat în locul accidentatului Moruțan, iar fundașul transformat de nevoie în mijlocaș a închis tabela.

Pentru FCSB, care continuă să fie lider, urmează o partidă în deplasare, joia viitoare, la Călărași, împotriva celor de la Academica Clinceni.

FCSB - FC BOTOȘANI 2-1 (0-1)
Au marcat: Oct. Popescu 66, Panțîru 70/ Ashkovski 37

FCSB: Straton – V. Creţu, Haruţ, I. Cristea, Radunovic – Oaidă (Vînă ’46), Ad. Şut, Fl. Tănase – Moruţan (Panţîru ’63), A. Istrate (Perianu ’46), Oct. Popescu (Simion ’85).

Antrenor: Anton Petrea

FC Botoşani: Ed. Pap – Braun, Şeroni, Chindriş, Ţigănaşu – E. Papa, J. Rodriguez, Ongenda (Florescu ’72) – Ashkovski, A. Caia (Fili ‘9, Tîrcoveanu ‘79), H. Keyta (Camara ’72).

Antrenor: Marius Croitoru

Cartonașe galbene: Tănase 28, Oct. Popescu 76/ Șeroni 58, Braun 77

Arbitri: Horațiu Feșnic - Valentin Avram, Alexandru Cerei - Marian Barbu

Observatori: Romulus Chihaia (LPF), Liviu Ciubotariu (CCA)

PLAY-OFF

FCSB - FC BOTOȘANI 2-1

Debut cu emoții în play-off!
18
Aprilie
vs. FC Botoșani
PLAY-OFF

FCSB Shop

Echipament FCSB
2020 - 2021

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2020 - 2021