23 Iul 2020 17:34:15

COVID-19

Comunicat de presă CCJ FCSB!

by FCSB
Comunicat de presă CCJ FCSB!>

FCSB și FCSB Academy condamnă public modul total neprofesionist în care o parte a mass media a tratat în această după-amiază o presupusă infectare cu COVID-19 a unuia dintre juniorii legitimați la clubul nostru.

Pe această cale anunțăm public faptul că informația este FALSĂ și că niciunul dintre jucătorii și membrii staff-ului Centrului de Copii și Juniori al FCSB nu a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Facem un apel către reprezentanții mass media să se informeze înainte de a publica subiecte care aduc atingere imaginii clubului nostru și să dea dovadă de mai multă maturitate și responsabilitate în contextul social actual!

”FCSB este singurul club din România care a testat atât personalul, cât și toți jucătorii legitimați înainte de reluarea activității după încheierea stării de urgență în România. Toate testele efectuate au fost NEGATIVE, indiferent de categoria de vârstă. Nu înțelegem de ce anumiți jurnaliști își pot permite să scrie astfel de neadevăruri, mai ales în condițiile în care este vorba despre un subiect atât de sensibil. Noi suntem în permanentă legătură cu clinica la care am efectuat testările COVID-19 și nimeni de acolo nu ne-a informat cu privire la existența unui caz pozitiv. Închei prin a menționa că toate activitățile Centrului de Copii și Juniori al FCSB se desfășoară în conformitate cu Protocolul Medical elaborat de către FRF, LPF, MTS și MS”

Ilie Alexe, Director CCJ FCSB

FCSB Shop

Echipament FCSB
2020 - 2021

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2020 - 2021