12 Dec 2019 10:43:12

OFICIAL

Comunicat de presă - Arena Națională!

by FCSB
Comunicat de presă - Arena Națională!>

Pentru o bună și corectă informare a suporterilor, FCSB face câteva precizări legate de articolul publicat astăzi de Gazeta sporturilor cu privire la programul echipei noastre pe Arena Națională în 2020:

1. Nu s-a pus niciodată problema ca Arena Națională să fie preluată de UEFA pentru organizarea EURO 2020 începând cu 1 martie.

2. FCSB este principalul partener al Primăriei Capitalei în ceea ce privește închirierea Arenei Naționale, iar relația de comunicare dintre cele două instituții a fost întotdeauna una excelentă.

3. Preluarea propriu-zisă a stadionului de către reprezentanții UEFA va fi făcută în luna mai a anului viitor.

4. FCSB va disputa toate jocurile de pe teren propriu, în eventualitatea calificării în play-off, pe Arena Națională. În cazul în care vor surveni modificări ale programului de pregătire a stadionului pentru EURO 2020, acestea vor fi anunțate din timp și vor fi făcute în sprijinul programului competițional al Ligii 1.

Facem un apel către reprezentanții mass media să se documenteze temeinic înainte de a publica articole care pot induce în eroare iubitorii fotbalului din România.

Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi pe Arena Națională!

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020