01 Aug 2020 01:11:51

FCSB - CFR CLUJ 0-2

Campioana, greu de depășit!

by FCSB
Campioana, greu de depășit!>

FCSB a pierdut partida restantă împotriva celor de la CFR Cluj, scor 0-2, pe teren propriu. Pentru oaspeți au punctat Susic (85) și Itu (87).

Meciul a fost unul fără miză pentru roș-albaștri, care au decis să introducă în teren o formulă de echipă din care au făcut parte mai mulți jucători tineri, printre care s-au numărat Ovidiu Perianu, Adrian Niță, Andrei Istrate, Cristian Dumitru și chiar căpitanul Olimpiu Moruțan, în timp ce, în a doua repriză au apărut pe teren și ceilalți juniori din lot, Alexandru Pantea și Andrei Pandele. Chiar și în aceste condiții, FCSB a ținut pasul cu echipa campioană, care se află în lupta pentru un nou titlu și au fost foarte aproape să obțină un rezultat de egalitate împotriva unor jucători mult mai experimentați.

În teorie, FCSB ar trebui să mai dispute ultimul meci al sezonului, împotriva celor de la Astra Giurgiu, însă situația giurgiuvenilor, care se confruntă cu mai multe cazuri de infectare cu COVID-19, pune în pericol programarea jocului. Astfel, roș-albaștrii așteaptă decizia LPF în acest sens.

FCSB - CFR CLUJ 0-2 (0-0)
Au marcat: Susic 85, Itu 87

FCSB: Vlad - Crețu (Alexandru Pantea 46), Cristea, Miron, Panțîru - Moruțan (Andrei Pandele 46), Perianu, Vînă - Niță, Istrate, Dumitru

Antrenor: Anton Petrea

CFR CLUJ: Arlauskis - Susic, Burcă, Cestor, Camora - Luis Aurelio (Pereira 63), Hoban, Deac, Joca (Chipciu 8), Omrani (Rondon 63), Costache (Itu 63)

Antrenor: Valeriu Bordeanu

Cartonașe galbene: Crețu 39

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei) / Asistenți: Vasile Marinescu (București) și Ovidiu Artene (Vaslui)/ Al patrulea oficial: Cătălin Popa (Pitești)

PLAY-OFF

FCSB - CFR CLUJ 0-2

Campioana, greu de depășit!
31
Iulie
0-2
vs. CFR 1907 Cluj
PLAY-OFF

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023