26 Aug 2022 00:31:10

VIKING FK - FCSB 1-3

Calificareeeee!

by FCSB
Calificareeeee!>

FCSB a obținut o calificare superbă în grupele UEFA Europa Conference League, după ce a învins cu 3-1 pe terenul celor de la Viking FK, echipă care câștigase, cu o săptămână înainte, la București, cu 2-1.

Pentru roș-albaștri au punctat Malcom Edjouma (2), Andrei Cordea (54) și Risto Radunovic (90+4), în timp ce pentru gazde a înscris Zlatko Tripic, în minutul 26.

Meciul a fost dominat, în cea mai mare parte, de roș-albaștri, care și-au impus jocul, însă, la fel ca la București, au primit gol în urma unei faze care nu anunța nimic. Din fericire, elevii lui Nicolae Dică au dat dovadă de caracter și maturitate și au obținut o calificare pe care întreaga suflare roș-albastră o aștepta de cinci ani.

Practic, revenirea lui Nicolae Dică pe banca echipei noastre poate fi considerată una care aduce noroc european, ultima participare în grupe a FCSB fiind în sezonul 2017-2018 al UEFA Europa League, când pe bancă era tot fostul nostru decar.

FCSB va afla vineri componența grupei din care va face parte, în urma tragerii la sorți care va avea loc la Istanbul. Primul meci din grupe se va disputa pe 8 septembrie, faza grupelor urmând să se încheie pe 3 noiembrie.

Clubul nostru le mulțumește suporterilor prezenți la Stavanger, precum și tuturor celor din fața televizoarelor și, în mod special, celor din Peluza Nord, care au fost un adevărat catalizator pentru revenirea oamenilor în număr foarte mare pe Arena Națională în acest start de sezon!

UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

VIKING FK - FCSB 1-3

Calificareeeee!
25
August
1-3
vs. Viking FK
UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023