19 Iul 2019 01:11:24

FC MILSAMI - FCSB 1-2

Calificare fără emoții în UEFA Europa League!

by FCSB
Calificare fără emoții în UEFA Europa League!>

FCSB s-a calificat, joi, în turul doi preliminar al UEFA Europa League, cu 4-1 la general, după ce elevii lui Bogdan Andone s-au impus și în manșa secundă, cu scorul de 2-1 (2-0), în faţa celor de la FC Milsami Orhei. Golurile au fost marcate de Cristian Dumitru (4) și Răzvan Oaidă (42), respectiv Vadim Bolohan (47).

Așa cum s-a întâmplat și la Giurgiu, “roș-albaștrii” au controlat partida de la un capăt la altul, iar orice emoții cu privire la calificare, dacă mai erau, au fost spulberate încă din startul partidei, mai exact în minutul 4. Tânărul de numai 17 ani Cristian Dumitru a reluat în plasă o centrare venită de la Răzvan Oaidă.

Ocaziile au continuat să curgă la poarta celor de la Milsami, dar tabela s-a modificat abia cu trei minute înainte de finalul primei reprize. A fost rândul lui Cristi Dumitru să-i paseze decisiv lui Oaidă, iar mijlocașul nostru nu a ratat ocazia de a dubla avantajul.
Imediat după reluarea jocului, gazdele au redus din diferență, prin veteranul Vadim Bolohan, care a șutat, de la 10 m, în diagonală, fără ca Vlad să poată interveni.

Cu biletele asigurate pentru turul următor, jucătorii noștri au preferat să reducă turația motoarelor și să conserve nu doar rezultatul, ci și efortul în vederea viitoarelor confruntări ce vor urma, atât în campionat, cât şi în UEFA Europa League.

Chiar și așa, Robert Ion, un alt tânăr aruncat în luptă de Bogdan Andone, a fost aproape să debuteze cu gol, însă bara porții lui Chirinciuc s-a opus. Și cei de la Orhei au avut o bară, în minutul 85, după o neatenție în defensiva noastră.
În turul doi preliminar al UEFA Europa League, FCSB va întâlni reprezentanta Armeniei, Alashkert, care s-a calificat după o dublă victorie cu Makedonija (1-3, în tur – pe teren propriu, și 3-0, în retur).

FCSB le mulțumește suporterilor din Republica Moldova pentru sprijinul acordat!

FC MILSAMI - FCSB 1-2 (0-2)
Au marcat: Bolohan 47/ Dumitru 4, Oaidă 42

FC Milsami: Chirinciuc - Jardan, Crăciun, Bolohan, Plătică – Rusnac (Nazar ’81), Onică - A. Antoniuc, Andronic, Stână (Zagaevschi ’67) - M.Antoniuc .

Antrenor: Veaceslav Rusnac.

FCSB: A. Vlad - Belu, I. Cristea, Planic, M.Roman - Oaidă, Nedelcu, Fl. Tănase (Ov. Popescu ’72) – Man (Robert Ion ’64), Cr.Dumitru, Fl. Coman (Hora ’58).

Antrenor: Bogdan Andone.

Cartonașe galbene: Stână (15), Crăciun (56), Andronic (62), Onică (75) / Nedelcu (50), Ion (85).

Arbitru: Timotheos Christofi.

Asistenți: Pavlos Georgiou, Marios Kalogirou (toți din Cipru)

18
Iulie
1-2
vs. FC Milsami Orhei
UEFA EUROPA LEAGUE

FCSB Shop

Echipament FCSB
2020 - 2021

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2020 - 2021