19 Dec 2019 19:07:59

CRĂCIUN

Cadouri pentru copiii de la Casa Speranței!

by FCSB
Cadouri pentru copiii de la Casa Speranței!>

Mihai Pintilii, Ovidiu Popescu, Dragoș Nedelcu, Andrei Vlad, Ionuț Panțîru și Harlem Gnohere i-au vizitat joi după-amiază pe copiii de la Centrul de Zi ”Casa Speranței”, din Sectorul 4.

Împreună cu sponsorul principal City Insurance și partenerii noștri de la Fight For Life, jucătorii le-au oferit celor 50 de copii care sunt asistați de Centru cadouri de Crăciun.

La rândul lor, micuții au pus în scenă un spectacol foarte frumos, care a cuprins cântece, colinduri și dansuri tradiționale și care a fost primit cu mult entuziasm de spectatori. Nu este pentru prima dată când jucătorii noștri se întâlnesc cu copiii de la Centrul de Zi ”Casa Speranței”, aceștia fiind vizitatori constanți ai Bazei Sportive FCSB.

Clubul nostru mulțumește conducerii instituției și cadrelor didactice pentru pasiunea pe care o pun în educarea și responsabilizarea acestor tineri.

FCSB mulțumește City Insurance pentru implicarea activă în acțiunile de responsabilitate socială, precum și Asociației Fight For Life, pentru sprijinirea neobosită a cauzelor nobile!

CRĂCIUN

Cadouri pentru copiii de la Casa Speranței!

Cadouri pentru copiii de la Casa Speranței!

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023