15 Iul 2019 18:58:21

OFICIAL

Bine ai venit, Thierry Moutinho!

by FCSB
Bine ai venit, Thierry Moutinho!>

FCSB anunță că jucătorul Thierry Rua Moutinho va evolua, în sezonul 2019-2020, pentru echipa noastră.

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a semnat luni contractul cu FCSB și va începe antrenamentele sub comanda lui Bogdan Andone marți dimineață. Thierry va purta tricoul cu numărul 14.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Thierry Rua Moutinho este un mijlocaș de origine portugheză, născut și crescut în Elveția, care a început fotbalul profesionist la Etoile Carouge și care a mai trecut, de-a lungul carierei, pe la Servette FC, CD Badajoz, Albacete, RCD Mallorca sau CD Tenerife, înainte de a ajunge, în iulie 2017, la CFR Cluj. Alături de ardeleni a cucerit două titluri consecutive de campion, în 2018 și 2019, petrecând, în această perioadă și șase luni sub formă de împrumut la Cultural Leonesa, din Spania.

Mai jos puteți citi primele declarații acordate de Thierry, în exclusivitate pentru www.fcsb.ro:

”Am fost foarte fericit să aud de interesul clubului pentru mine. După doi ani la Cluj în care nu am evoluat foarte mult, credeam că voi face un pas în spate în carieră, dar oferta de la FCSB mi-a arătat că voi avea parte de progres.

Sunt foarte fericit că am semnat cu cel mai mare club din România și abia aștept să mă antrenez alături de noii colegi și să ajut echipa. Sunt un jucator profesionist și voi face tot ce ține de mine pentru a contribui la îndeplinirea obiectivelor principale, calificarea în grupele UEFA Europa League și câștigarea titlului.

Am realizat în ultimii doi ani cât de mare este acest club. Acest lucru se vedea cel mai clar atunci când fosta mea echipă avea meci cu FCSB pe teren propriu. Era singurul meci la care se umplea stadionul, iar asta spune totul.

În plus, când le-am spus prietenilor mei unde voi veni, am primit foarte multe felicitări, fiindcă lumea știe în toată Europa cât de mare este acest club. Voi face tot posibilul pentru a profita de această șansă extraordinară”

THIERRY MOUTINHO

14
Thierry
Rua Moutinho
Mijlocas

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020