01 Aug 2019 19:52:18

OFICIAL

Bine ai venit, Lukasz Gikiewicz!

by FCSB
Bine ai venit, Lukasz Gikiewicz!>

FCSB anunță că jucătorul Lukasz Gikiewicz va evolua pentru echipa noastră în sezonul 2019-2020.

Atacantul polonez în vârstă de 31 de ani va purta tricoul cu numărul 27.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Mai jos puteți citi primele declarații ale lui Lukasz din postura de jucător al FCSB, oferite în exclusivitate pentru www.fcsb.ro:

”Sunt foarte fericit că am primit această șansă, de a juca pentru un club imens, cu o istorie extraordinară. Este o onoare pentru mine să port acest tricou și voi da totul pentru a ajuta echipa. Sper, cu voia lui Dumnezeu, să câștigăm titlul de campioni”

LUKASZ GIKIEWICZ

Lukasz Gikiewicz este un atacant născut la 26 octombrie 1987, în Olsztyn, Polonia. Acesta a început fotbalul în localitatea natală, iar după încheierea junioratului a fost transferat de Motor Lubawa. A mai evoluat, în Polonia, pentru Drweca NML, Olimpia Elblag, Wigry Suwalki, Unia Janikowo, Polonia Bytom, LKS Lodz sau Slask Wroclaw, cu ultimii câștigând titlul de campion și Super Cupa Poloniei, în 2012. Începând cu vara lui 2013, a început periplul său în străinătate, unde a bifat cluburi din Europa și Asia: Omonia Nicosia, Tobol Kostanay, AEL Limassol, Levski Sofia, Ratchaburi FC, Al-Wahda, BEC Tero Sasana, Al-Faisaly, Al-Batin și Hajer, la ultimii evoluând în 2019.

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020