31 Iul 2019 20:20:36

TRANSFER

Bine ai venit, Ionuț Panțîru!

by FCSB
Bine ai venit, Ionuț Panțîru!>

FCSB anunță transferul lui Ionuț Panțîru, jucător provenit de la FC Politehnica Iași.

Fundașul în vârstă de 23 de ani a semnat miercuri un contract valabil pe cinci sezoane și va purta tricoul cu numărul 3.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Ionuț Panțîru este un jucător născut la 22 martie 1996, în Iași. Acesta a fost juniorul celor de la LPS Iași și Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, iar la nivel profesionist a debutat pentru CSM Sighetu Marmației, de unde a ajuns la Știința Miroslava. Din ianuarie 2017 și până în iulie 2019 a evoluat la FC Politehnica Iași, pentru care a adunat 61 de partide, un gol și 3 pase de gol în toate competițiile.

Mai jos puteți citi declarația lui Ionuț, oferită în exclusivitate pentru www.fcsb.ro:

”Este cel mai important pas din cariera mea și poate fi o bună rampă de lansare pentru mine, dacă voi juca bine. Am fost foarte entuziasmat și m-am bucurat enorm când m-a sunat domnul Becali. Mă bucur pentru faptul că m-a contactat și m-a dorit la echipă. Sper să nu-l dezamăgesc pe dumnealui și persoanele care au așteptări de la mine.

Obiectivul meu personal este să ajut echipa, să mă pun în folosul colegilor și să avem rezultate bune împreună. Voi face tot ce depinde de mine ca să câștigăm campionatul în acest an.

Le mulțumesc și celor de la Politehnica Iași, tuturor celor care mi-au fost alături și, în special, familiei mele!”

IONUȚ PANȚÎRU

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020