16 Aug 2019 18:45:04

OFICIAL

Bine ai venit acasă, Adrian Popa!

by FCSB
Bine ai venit acasă, Adrian Popa!>

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Reading Football Club pentru împrumutul lui Adrian Popa până la sfârșitul acestui sezon.

Astfel, jucătorul în vârstă de 31 de ani, care a cucerit 7 trofee cu FCSB între august 2012 și ianuarie 2017, revine la echipa în tricoul căreia a cunoscut gloria fotbalistică.

Adrian, care va purta tricoul cu numărul 88, se va alătura echipei sâmbătă dimineață și va face parte din lotul pentru partida cu FC Politehnica Iași, de duminică seara.

Clubul nostru îi urează Bun Venit acasă și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Mai jos puteți citi prima declarație oferită de Adrian Popa după semnarea contractului, în exclusivitate pentru www.fcsb.ro:

”Mă bucur să revin la clubul unde am făcut performanță și unde am trăit cele mai frumoase momente ca fotbalist. Îmi voi pune toate calitățile în slujba echipei și îmi doresc să reușim îndeplinirea tuturor obiectivelor împreună. Îmi doresc enorm să evoluez din nou în grupele unei competiții europene și, poate cel mai mult, ca suporterii să vină alături de echipă și să ne susțină așa cum numai ei știu să o facă. Doar împreună putem reuși!”

ADRIAN POPA

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020