22 Iul 2021 18:25:33

TICKETING

Bilete pentru FCSB - Craiova, la case de vineri!

by FCSB
Bilete pentru FCSB - Craiova, la case de vineri!>

FCSB anunță că biletele pentru partida cu Universitatea Craiova (duminică, 21:30, Arena Națională), din etapa a doua a Ligii 1, sezonul 2021-2022, vor fi puse în vânzare începând de vineri, la casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia.

Tichetele sunt disponibile la următoarele prețuri:

PELUZĂ - 10 LEI
TRIBUNA 2 - 20 LEI
VIP 3 - 50 LEI
VIP 2 - 75 LEI
VIP 1 - 100 LEI

Programul caselor de bilete va fi următorul:

VINERI - 11:00 - 19:00
SÂMBĂTĂ - 11:00 - 19:00
DUMINICĂ - 11:00 - 21:30

Menționăm faptul că în ziua partidei vor fi deschise și casele de bilete de pe Strada Maior Coravu.

Persoanele care doresc să efectueze teste antigen rapide înainte de meci, vor avea posibilitatea de a o face, grație parteneriatului dintre FCSB și DOM VISTA MEDICAL, la intrările Arenei Naționale de pe Bulevardul Basarabia și Str. Maior Coravu, în ziua partidei, începând cu ora 11:00. De asemenea, personalul DOM VISTA MEDICAL va fi disponibil pentru informarea spectatorilor, la casele de bilete, încă de sâmbătă.

Prețul unui test este de 25 LEI, iar rezultatul va fi eliberat în aproximativ 10 minute.

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, la acest meci pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea Arenei Naționale. Au acces pe stadion următoarele categorii:

- Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

- Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

- Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele 3 categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate.

Facem un apel către suporterii care doresc să participe la această partidă să se asigure că se încadrează într-una dintre categoriile amintite mai sus înainte de a-și achiziționa biletele la meci, acestea fiind NERAMBURSABILE!

Accesul în incinta stadionului se va face prin Bulevardul Basarabia și Strada Maior Coravu, în timp ce suporterii oaspeților vor avea acces prin intrarea de pe Strada Pierre de Coubertin.

Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!

25
Iulie
4-1
vs. Universitatea Craiova
LIGA 1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2021 - 2022

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2021 - 2022