08 Iul 2022 15:07:05

OFICIAL

Betano, sponsor principal FCSB! Noile echipamente Nike au fost lansate

by FCSB
Betano, sponsor principal FCSB! Noile echipamente Nike au fost lansate>

FCSB anunță trecerea la următorul nivel în ceea ce privește parteneriatul cu Betano România.

Compania de betting care ne-a fost alături în ultimii ani a devenit, începând cu sezonul 2022-2023, sponsorul principal al clubului nostru.

Pentru a ilustra cel mai bine acest pas, FCSB a prezentat și noua colecție de echipamente Nike pe care jucătorii noștri le vor purta în acest sezon și care vor afișa pe piept, în premieră, logo-ul Betano.

La conferința de presă au participat Mihai Stoica, Managerul General al FCSB și Dragoș Mândreci, Country Manager Betano România. Cei doi au vorbit despre parteneriatul dintre cele două societăți, precum și despre planurile de viitor comune.

FCSB va dispune, în sezonul 2022-2023, de trei versiuni de echipament Nike, oferit de partenerul clubului nostru, Sport Time. Jucătorii de câmp vor evolua în echipamente roșii, albastre și negre, în timp ce portarii vor dispune de echipamente negre, portocalii și galbene.

Echipamentele roș-albaștrilor impresionează, printre altele, prin imprimeurile dedicate, sloganul ”Trup și suflet pentru culori” și logo-ul Peluza Nord, care au rolul de a sublinia simbioza dintre club și suporteri.

Tricourile de joc sunt disponibile pentru comercializare pe www.magazinfcsb.ro, magazinul oficial al clubului nostru, singurul care comercializează produse sub licența FCSB!

OFICIAL

Noile echipamente Nike!

Betano, sponsor principal FCSB! Noile echipamente Nike au fost lansate

Video

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023