26 Iun 2019 00:21:17

SR BRAȘOV - FCSB 0-4

Atmosferă de meci mare la Brașov!

by FCSB
Atmosferă de meci mare la Brașov!>

FCSB a obținut o nouă victorie la scor, 4-0, în cantonamentul de la Brașov, de această dată împotriva celor de la SR Brașov.

Roș-albaștrii au avut o prestație foarte bună pe Stadionul ”Silviu Ploeșteanu”, într-un meci disputat în nocturnă, în fața a peste 4.000 de spectatori. Bogdan Planic (4) și Florin Tănase (6) le-au tăiat repede avântul brașovenilor din Liga a 3-a și au încercat să practice un fotbal spectaculos, care să delecteze publicul spectator. Același Tănase a dus scorul la 3-0 în minutul 67, pentru ca tânărul Cristian Dumitru să facă 4-0 în ultimul minut de joc.

Bogdan Andone a început meciul cu formula Bălgrădean - Belu, Bălașa, Planic, Morais Junior - Filip, Pintilii, Oaidă - Moruțan, Hora, Tănase, iar în partea a doua a rulat toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție.

În altă ordine de idei, lovitura de început a fost dată de fostul mare fotbalist al FCSB, Alexandru Chipciu, care a evoluat și pentru fosta FC Brașov, înainte de a fi transferat la clubul nostru.

Ultimul meci amical de la Brașov se va disputa vineri, începând cu ora 11:00, tot pe Stadionul ”Silviu Ploeșteanu”, împotriva celor de la Viitorul, urmând ca după partidă, delegația FCSB să se îndrepte spre București.

FCSB le mulțumește suporterilor prezenți la partida de marți seară pentru atmosfera de meci mare pe care au creat-o și le urează mult succes celor de la SR Brașov în sezonul următor!

MECI AMICAL

SR BRAȘOV - FCSB 0-4

Atmosferă de meci mare la Brașov!

Video

25
Iunie
0-4
vs. AS SR Brașov
MECI AMICAL

FCSB Shop

Echipament FCSB
2020 - 2021

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2020 - 2021